Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.06, szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Simon a sorozat új szereplője Evelint zaklatja, Szonja továbbra is gyűlöli Kareszt, felbukkan egy lány aki állítólag Drextől terhes! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 809. részét 2016.07.06-án, szerdán 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali áskálódik a szerelmesek ellen, Szonja áskálódik Karesz ellen, a paparikasprayvel lefújt fiú ismét feltűnik Evelin életében.

Az epizód tartalma

Reggel Marci telefonon próbálja jobb belátásra bírni Evelint, ám ő nem akar találkozni Simonnal. Később Marci mégis megpróbál közös programot szervezni nekik, de a lány továbbra is köti az ebet a karóhoz. Miközben Marci és Simon barátkozni kezdenek, Evelin Bécyhez fordul tanácsért, ám az apja nem veszi igazán komolyan az aggodalmait. Evelin ekkor felkeresi Simont, és csúnya jelenetet rendez, azt követelve, hogy a fiú tűnjön el az életéből.

Karesznek szembesülnie kell azzal, hogy Szonja átmenetileg náluk fog lakni, ami egyáltalán nem könnyű helyzet a számára. Szonja egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy lejárassa Kareszt. Először tönkreteszi Karesz és Liza randevúját, majd takarítási mániájában kidobja a legelső sör dobozát, amit Karesz Milánnal együtt fogyasztott el. Karesznél ekkor elszakad a cérna, és kitör a botrány, ráadásul Liza a barátnője pártját fogja. Sári Karesz lelkére beszél, így a fiú Liza kedvéért békét köt Szonjával. Ám hamar kiderül, hogy Szonja továbbra is gyűlöli Kareszt.

Drex továbbra is a fellegekben jár a boldogságtól, miközben Roland egyre inkább igyekszik tönkretenni a kapcsolatát Majával. Ekkor váratlanul felbukkan egy lány, Laura, és azt állítja, hogy egy egy éjszakás kalandja volt Drexszel Ibizán. Maja ismét csak Roland kezét látja a dologban, és csúnyán összeveszik a fiúval. Maja nagy örömére Drex kiáll mellette, de a szerelmes lány öröme nem tart sokáig. Kiderül, hogy Drex tényleg ismeri Laurát – és ez még nem elég: Laura azt állítja, hogy gyereket vár Drextől!

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top