Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.07, csütörtöki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelint újabb megpróbáltatások érik, Drex időt kér, hogy átgondolja az apaságot, Paula sírva vallja be Tamással kapcsolatos érzéseit. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 810. részét 2016.07.07-én, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Simon az ÉNB új szereplője, Szonja továbbra is gyűlöli Kareszt, felbukkan egy lány aki állítólag Drextől terhes!

Az epizód tartalma

Reggel Marci és Gréti kicsit összekapnak azon, hogy túlságosan részt vesz Evelin életében. Később Evelin felbukkan az albérletben, hogy bocsánatot kérjen és még abban is megegyeznek Marcival, hogy még Simonnak is ad egy esélyt. Később a tetováló szalonba Evelin még bocsánatot kér Simontól is. Ám Evelin kiakad, amikor Simon a régi emlékeiről kezd el mesélni az édesanyjukkal kapcsolatban. Emiatt Marci ismét beszélni akar a lánnyal, aki azonban érzelmileg és fizikailag is ki van készülve, és úgy dönt, hogy elutazik a nagymamájához, hogy kipihenje magát.

Reggel az albérletben mindenki számára kiderül, hogy Drex talán apa lesz. Tamás és később Nimród is azt tanácsolja Drexnek, hogy csináltasson tesztet, de ezt először Drex elutasítja, mert biztos benne, hogy nem ő az apa. De mivel mardossa őt a kétely, Drex találkozik Laurával. A beszélgetés során Drex számára nyilvánvalóvá válik, hogy Laurának nincsenek hátsó szándékai, és nem szeretné szétválasztani őt és Maját. Drex időt kér, hogy átgondolja, tudná-e vállalni adott esetben az apaságot.

Reggel Alexa a fodrászatban folyamatosan próbálja kiugrasztani a nyulat a bokorból Paulánál, hogy bejön neki Tamás, Paula azonban hárít. Később, mikor elindulnának Tamással kettesben a Balatonra strandolni, a srácnak kificamodik a bokája így kénytelenek a házban medencézni, amihez csatlakozik Adél is, aki folyamatosan nyomul Tamásra. A srácnak ez nem tűnik fel, de Paulának nagyon rosszul esik, hogy Tamás ezt nem veszi észre és vele sem foglalkozik. Paula az albérletben sírva bevallja Alexának, hogy szerelmes Tamásba.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top