Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.08, pénteki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe elkapja a betörőt, a nőgyógyász doktornő egyértelműen kijelenti, hogy Karola biztosan terhes, Bécy beteg lesz, amit a villában többen kétkedve fogadnak. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 811. részét 2016.07.08-án, pénteken 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt:Evelint újabb megpróbáltatások érik, Drex időt kér, hogy átgondolja az apaságot, Paula sírva vallja be érzéseit Alexának.

Az epizód tartalma

Amikor Joe reggel beér a műhelybe, döbbenten látja, hogy betörtek. Még épp rajtakapja a fiatalokat, de nem tudja elkapni őket – a srácoknak sikerül elmenekülni. Joe tudomásul veszi, hogy a kárt senki sem fogja visszatéríteni neki. Munkaidő után Joe még egyszer visszamegy a műhelybe, és ismét rajtakapja Bencét, az egyik fiatal betörőt, aki egy nyakláncot keres, amit a műhelyben veszített el. Joe elkapja a srácot, mire Bence könyörög Joe-nak, hogy ne jelentse fel a rendőrségen.

Karolának ma van időpontja a nőgyógyászánál, de még mindig nem merte elmondani Nimródnak, hogy terhes lehet. Még mindig abban bízik, hogy tévedésről van szó. A doktornő azonban egyértelműen kijelenti: Karola biztosan terhes! Karola számára összedől egy világ – nem tudja eldönteni, hogy akarja-e a gyereket! Tanácsot kér Marcitól, de ő is csak azt mondja neki, hogy avassa be végre Nimródot is.

Bécy felhívja Borit, mert nagyon beteg, és segítségre van szüksége. A lakótársai attól tartanak, hogy Bécy csak kihasználja a barátjukat. Bori rábeszéli Tamást, hogy költöztesse vissza Bécyt a házba, amíg meg nem gyógyul. Roland és főleg Maja nem értik Tamás döntését. Maja elhatározza, hogy le fogja buktatni a szimuláló Bécyt, ami végül sikerül is neki. Tamás erre kidobja Bécyt a házból, de mégis elgondolkodik – ha Bécy nem beteg, akkor viszont kétségbe esve magányosan szomorkodhat a lakóhajón.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top