Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.13, szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Alexa és Gábor eljegyzése ingatag talajon áll, Joe egyre jobban ragaszkodik Bencéhez, ami titok Barbira van bízva, az nem titok többé! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 814. részét 2016.07.13-án, szerdán 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Marci és Gréti kapcsolatát megrontja Simon jelenléte, Sári dolgozni kezd a fodrászatban, Paula megteszi az első lépéseket Tamás megszerzése érdekében.

Az epizód tartalma

Alexa és Gábor kísérlete lassacskán a végéhez közeledik: még két veszekedés és felbontják az eljegyzést. Alexa egyre idegesebb. Alexa szerint profi segítségét kell igénybe venniük, és újra elcipeli Gábort a párterapeutához. Amikor az próbálja kíméletesen megpedzegetni, lehet, hogy nem is akarják annyira ezt a kapcsolatot, Alexa pánikrohamot kap. De a lány figyelmen kívül hagyja a teste jelzéseit, és makacsul ragaszkodik ahhoz az elképzeléséhez, hogy Gábor és ő igenis boldogok lesznek!

Joe rajtakapja Bencét, amikor az le akarja nyúlni Joe mobilját. Bence esküdözik, hogy ő nem akart lopni, és nagy erőfeszítések árán sikerül visszatartania Joe-t, hogy ne jelentse fel. Ehelyett Joe Bence szüleivel akar beszélni. Amikor megismeri Bence apját, Joe ledöbben azon, mennyire lenézően beszél a fiáról: utolsó lúzernek tartja, aki semmire sem alkalmas! Joe megsajnálja Bencét, felajánlja a fiúnak, hogy töltse nála a gyakorlatát.

Paula fél méterrel a föld felett jár, ha csak rágondol Tamásra. Barbi véletlenül megtudja, mi az oka Paula jókedvének. Paula bepánikol: ha Barbi tud róla, akkor hamarosan a fél város is tudni fogja. Így jobbnak látja, ha ő maga mondja el személyesen az igazat Tamásnak. De amikor ott áll Tamás ajtaja előtt, tanúja lesz, hogy Tamás épp most szexelt Adéllal. Paula megbántódik, és inába száll a bátorsága, majd észrevétlenül eltűnik. Amikor nem sokkal később Tamás Paulát keresi a fodrászatban, Barbi azonnal elszólja magát, és Tamás megtudja, hogy bejön Paulának.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top