Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.19, keddi rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Sári felkelti a fodrászat egyik törzsvendégének az érdeklődését, Drex fontos döntést hoz a jövőjével kapcsolatban, Gréti kiakad azon, ahogy Marci bábáskodik Simonék felett. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 818. részét 2016.07.19-én, kedden 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Gréti és Marci megtalálják álmaik lakását, Drex részt akar venni a gyereke életében, valakinek Kis Párizst varázsolnak.

Az epizód tartalma

Amikor Sári útban a Paula fodrászata felé leejti a táskáját, és annak tartalma szétszóródik az utcán, egy sármos férfi siet a segítségére. Kiderül, hogy a férfi a fodrászat egyik törzsvendége, Patrik, aki azonnal heves udvarlásba kezd. Sárit sem hagyja közömbösen a jóképű applikáció-fejlesztő informatikus. Patrik meghívja Sárit aznap estére, egy partira. De Sári nem megy el. Nem hiszi, hogy egy ilyen menő pasas valóban érdeklődést tanúsíthat iránta – főleg, ha megtudja, hogy Sárinak gyereke is van.

Maja álmatlanul töltötte az éjszakát. A gondolatai Drex és annak leendő gyermeke körül forognak. Amikor Drex rájön, hogy mennyire zavarja Maját ez a helyzet, egy találkozást kezdeményez Laurával és Majával hármasban. Ezzel azt szeretné elérni, hogy Maja megnyugodjon. De pontosan az ellenkezője történik. Maja felismeri, hogy Drexet mennyire gyötri a benne viaskodó kettős felelősség, egyik oldalon leendő apasága, másrészt a Majához fűződő kapcsolata. Mivel Maja nem akar olyan kapcsolatban élni, amelyikben mindig háttérbe kell húzódnia egy idegen gyerek miatt, szakít Drexszel. Drexet ez szörnyen lesújtja és Rolanddal, a bátyjával folytatott heves veszekedés után hirtelen elhatározza, hogy elhagyja Budapestet.

Gréti és Marci a fiú szülinapjának másnapját együtt akarják tölteni. Gréti egy meglepetés reggelivel kedveskedik Marcinak, amit Evelin telefonja szakít meg, majd a közös programjukat Simon látogatása teszi taccsra, aki ráveszi Marcit, kísérje el a nagy kalandjára, hogy meglátogatja az apját. Gréti nem túl boldog, amikor Marci, bár Grétivel szemben rossz a lelkiismerete, úgy dönt, hogy elkíséri Simont. Amikor Marci és Simon hazaérnek a találkozóról, Gréti végképp kiakad.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top