Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.21, csütörtök rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 820. részét 2016.07.21-én, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Marci továbbra sem tesz le Simon családegyesítéséről, Tamás előtt világossá válik, hogy érez valamit Paula iránt, Sári próbára teszi új hódolóját.

Az epizód tartalma

Reggel Borinak és Rolandnak is rossz a kedve. Bori és Roland összevesznek, de aztán megállapítják, mindketten hasonló helyzetben vannak, és le kell vezetniük a felesleges energiáikat. Erre egy boot camp edzés tűnik a legalkalmasabbnak, ahol hamar vérre menő verseny bontakozik ki kettejük között. Amikor a kemény versengés ellenére sem tudnak győztest hirdetni, annyira felcukkolják egymást, hogy az agresszív hangulat szexbe fordul át, és így végül mindketten megszabadulnak az indulataiktól.

Magda távollétében a lakóhajó káoszba süllyedt. Bécy csak akkor hajlandó segíteni Magdának a takarításban, amikor az megfenyegeti, hogy felhívja az anyját. De a bukott bulikirály még ekkor sem lábal ki a letargiából. Ekkor felbukkan Tamás, és közös erővel sikerül rávenniük Bécyt, hogy mozduljon ki. Egy karaoke bárban aztán visszatér Bécy életkedve, sőt hősiesen megvédelmezi Magdát két részeg bunkótól.

Gréti nagyon boldog: ma írják alá Marcival a bérleti szerződést az első közös lakásukra! Sz6xszel avatják fel az új lakást, de Rita videó hívása megzavarja az intim pillanatot. Marci örül a hívásnak, és lelkesen megmutatja Ritának a lakást, Grétiben pedig fellángol a féltékenység, és hisztisen elvonul. Ezután Gréti elbeszélget Karolával, és megtudja, hogy a lány terhes. Grétiben csak ekkor tudatosul igazából, hogy az ő problémája mennyire jelentéktelen valójában, és kibékül Marcival.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top