Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.22, pénteki rész tartalma

Lali akciót indít Gábor felvidítására, Maja Drex után a munkáját és lakhelyét is elveszíti, Karola meglátja kisbabája dobogó szívét a monitoron. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 820. részét 2016.07.22-én, pénteken 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Bori és Roland előbb összevesznek, majd levezetik a feszültséget, visszatér Bécy életkedve, Rita videóhívása bekavar Marci és Gréti lakásavatójába.

Az epizód tartalma

Gábornak reggel rossz kedve van, és Lali azt gyanítja, hogy még mindig szenved Alexa miatt. Úgy dönt, hogy megpróbálja felvidítani, ezért megbeszéli Joe-val, hogy engedje el délutánra Gábort a műhelyből. Lali elviszi a barátját a parkba, megreptetni a játékrepülőjét. Eleinte Gábornak nincs túl sok kedve hozzá, de aztán elkezd feloldódni, míg a gép fejbe nem talál egy lányt. Amikor Gábor és Lali felviszik a lányt az albérletbe, hogy ellássák a sérülését, kiderül, hogy beépített emberről van szó: Lali beszélte rá az egyik rajongóját, hogy kezdjen el flörtölni Gáborral.

Maját, aki még mindig szenved a Drexszel történt szakítás miatt, Roland már reggel elkezdi piszkálni azzal, hogy ő nem tartozik ehhez az albérlethez, úgyhogy költözzön el. Maja Kareszhez menekül, de feleslegesnek érzi magát ott is, mert Karesz csak Lizával képes foglalkozni. Mindennek a tetejébe Maja a munkahelyén, a butikban is összeveszik egy kiállhatatlan vásárlóval, és felmond. Tamás rábeszéli Maját, hogy menjen el a klubba, hirtelen minden jóra fordul. A pultos beteget jelent, mire Maja spontán beugrik helyette, és olyan jól végzi a munkát, hogy Tamás állást ajánl neki.

Karola reggel kis híján megfeledkezik róla, hogy fontos vizsgálata van ma a nőgyógyásznál. Kristóf megkérdezi Karolát, hogy az apát nem akarja-e magával vinni az orvoshoz. Karola mogorván reagál, de végül elhívja Nimródot. Karola szabad utat ad egy pillanatra az érzéseinek, mikor meglátja kisbabája dobogó szívét a monitoron, ám hamar felépíti újra maga köré a falat. Büszkeségből nem tudja, vagy nem akarja bevallani az érzéseit Nimródnak.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top