Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.26, keddi rész tartalma

Joe átmenetileg egy új lakót költöztet az albérletbe, Tamás végre összeszedi a bátorságát, és szerelmet vall Paulának, Evelin és Szabina összefognak Virág ellen. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 823. részét 2016.07.26-án, kedden 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Joe új védencét összeveri a mostohaapja, Evelin kezd pozitívan közeledni Simonhoz, Sári új lovagja megnyugtatja a lányt, hogy ő egy teljesen normális pasi.

Az epizód tartalma

Joe reggel rajtakapja Bencét, ahogy titokban ki akar osonni az albérletből, mert aggódik az anyja miatt. Joe inkább elkíséri, és megrémül, amikor a srác anyjától megtudja, milyen nehéz helyzetben van a család valójában. Felajánlja Bencének és az anyjának a segítségét, és átmenetileg odaköltözteti a gyereket az albérletbe, aminek Barbi nem igazán örül. Hamar kiderül, hogy Bencének még nagyon sokat kell tanulnia a közösségi együttélés szabályairól.

Tamás már napok óta nem hallott Paula felől, és nagyon hiányzik neki. Marci és Gréti ezért elhatározzák, hogy más úton segítenek nekik újra egymáshoz találni. Mindketten segítséget kérnek tőlük a lakásuk felújításában, de Tamás és Paula eleinte egyáltalán nem örülnek a tervnek. Egy rövid vita után azonban mégis összeszedik magukat, és egy kicsit közelebb is kerülnek egymáshoz. A nap végén Tamás végre összeszedi a bátorságát, és szerelmet vall Paulának.

Evelint egyre inkább idegesíti Virág viselkedése az albérletben. Folyton egy éjszakás kalandokat hoz haza magával, főleg a házas férfiakat részesíti előnyben. Szabina segítségével ezért kitervelik, hogyan tudnának végre megszabadulni a lakótársuktól. Már az első provokációval nagy sikerük van, mert meghívják Virág egyik aktuális sz6xpartnerét, mire a lány feladja. Este Evelin és Szabina nagy örömére kijelenti, hogy elköltözik. Evelin és Szabina megünneplik a győzelmüket.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top