Éjjel-Nappal Budapest 2016.08.01, hétfői rész tartalma

Rita külsőleg teljesen átalakulva látogat az albérletbe és túl közvetlen Marcival, Tamás csocsóasztalt vesz Paulának, Lali ismét hatalmas bajba keveredik. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 827. részét 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Maja kihívja Kristófot vetkőzős pókerre, Marci és Gréti több okból is összekap, Sári új lovagja megsértődik azon, hogy a lány letagadja őt barátai előtt.

Az epizód tartalma

Marci reggel szomorkodik, mert Gréti elutazott a Plitvicei-tavakhoz. Mindeközben váratlanul meglátogatja a lakóközösséget Rita. Mikor nem sokkal később Rita benéz Marcihoz a tetováló szalonba, a fiú nagyon örül neki. Amikor megbeszélik, kivel mi történt, Marci meglepetésére Rita túl közvetlen vele, Marci rosszat sejt. Habár az új Rita sokkal jobban tetszik neki, a szerelme, Gréti iránt változatlan.

Tamás reggel nagyon boldogan szervezi a Bécy házas bulit, és új csocsóasztalt akar venni Pauláék albérletébe, amelyet a bulin akar átadni a lánynak. A házban azonban senki sem akar segíteni neki. Mivel nem tudja, mitévő legyen, megzsarolja Nimródot és Rolandot, hogy segítsenek neki elhozni a kinézett csocsóasztalt Devecserből. Mikor valóban meg is találja az áhított csocsóasztalt, kiderül, hogy az nem fér be az autóba. Ezek után egy kölcsönkért, lerobbant UAZ-zal viszik tovább az asztalt a Balatonra.

Reggel Lali nincs valami jó hangulatban, mert még nincs ajándéka az anyukája születésnapjára, és egyébként is nagyon le van égve. Véletlenül meglát egy újságban egy hirdetést egy bőröndaukcióról, ahova elcipeli magával Gábort is. Lalinak valóban sikerül megvennie az utolsó, árverezésre bocsátott bőröndöt. De az albérletbe visszaérve már a következő rossz hír vár rá. Várhatóan több százezer forintos pénzbírságra számíthat rongálás miatt.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top