Éjjel-Nappal Budapest 2016.09.01, csütörtöki rész tartalma

Gyuszi egy apró trükkel ügyfeleket szerez az autószerelő műhelynek, Karola nem kér a különleges bánásmódból, Levi és Simon albérletet keres. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 850. részét 20:05-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Joe nem áll készen rá, hogy megbocsássa Gyuszinak az alaptalan feljelentését, Lali ágyba bújna Lunával, Bécy titkos fellépésre készül.

Az epizód tartalma

Reggel Joe rosszat sejt, amikor Gyuszi és a műhely kulcsai is eltűntek. Amikor Joe és Gábor megérkeznek a műhelyhez, egy türelmetlen ügyfél már ott vár rájuk. Mint ahogy az később kiderül, mindez Gyuszi hajnali szórólap osztásának az eredménye. Joe az első pillanatban pozitívan meglepődik Gyuszi kezdeményezőképességén. Ám, amikor megjelenik egy mérges autótulajdonos, aki az autóját lapos kerékkel találta meg a szórólappal együtt, Joe rosszat sejt. És valóban, Gyuszi bevallja, hogy manipulált néhány autót, hogy még több ügyfelet szerezzenek.

Karolának iszonyúan az agyára megy, hogy a lakótársai úgy bánnak vele, mint egy hímes tojással. Ezért a tetováló szalonba menekül, ahol megkönnyebbülten tapasztalja, hogy legalább Kristóf és a kollégái normálisan viselkednek vele. Ám aztán felbukkan Nimród, akinek van egy meglepetése Karola számára és „el akarja rabolni’ Karolát. Karola kelletlenül beleegyezik, mivel nem akarja megbántani Nimródot.

Evelin reggel megtudja, hogy Levi és Simon repültek az albérletükből. Egy rövid döbbenet után a fiúk be akarnak költözni az albérletbe, ahol Marci és Gréti régi szobája üresen áll. Ám Lali elutasítja a két fiút. Ezért Evelin egyelőre magával viszi a fiúkat az albérletébe – Kristóf tiltakozása ellenére. Ám, amikor a szerelmes Levi túl sok lesz Evelinnek és fél attól, hogy a férfiak stresszt fognak okozni, Evelin megkéri Kristófot, hogy hívja fel Joe-t, hogy a két fiú hadd pályázhasson még is az albérleti szobára. Kristóf sikerrel is jár: Levit és Simont meghívják a másnapi válogatásra az albérletbe.

ÉNB Gábor és ÉNB Zsófi, azaz Király Péter és Kovács Dóra hamarosan feltűnik az RTL Klub Nyerő páros című vetélkedőjében!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:05-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top