Éjjel-Nappal Budapest 2016.09.26, hétfői rész tartalma

Karesz Liza és Sári között őrlődik, Lali rajtakapja Lunát a régi barátjával és választás elé kényszeríti, Evelint dühíti Levi viselkedése de estére az ágyban köt ki vele. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 867. részét 20:15-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Karesz reménykedik abban, hogy Sárival végre egy pár lesznek, Roland bosszút esküszik az ellen,aki a balesetét okozta, Gyuszi meztelenül beül Barbi mellé a kádba!.

Az epizód tartalma

Karesz reggel sem kap kielégítő választ Sáritól, azzal kapcsolatban, hogy mit jelentett a közös éjszakájuk Sári számára. Milán tudomást szerez a szexről, ledöbben és megjósolja barátjának, hogy nagyon nagy hibát követ el. Karesz ahelyett, hogy Milánra hallgatna, elrohan, és lelkiismereti okokból szakít Lizával. Karesz reménykedik abban, hogy Sárival közös jövő vár rájuk. Mikor nem sokkal később megjelenik Liza Sárinál, és leszámol vele a történtek miatt, Sári Kareszt okolja emiatt, és elrohan. Karesz már semmit sem ért, eldönti, hogy végleg száműznie kell az életéből Sárit.

Lali születésnapi bulija van készülőben. Gábor még mindig dühös a barátjára, amiért érdekből látszatházasságot akar kötni, és Lali távollétében kihasználja az adandó alkalmat, hogy kőkeményen megmondja a magáét Lunának, mire fel a lány elmenekül a lakásból. Lali rettentő mérges lesz, elmegy, hogy visszahozza menyasszonyát, ám rajtakapja őt volt barátjával, Attilával. Lali úgy érzi, nagyon csúnyán be lett csapva, ezért pisztolyt szegez Luna mellének, hogy döntsön Attila vagy ő.

Evelin rettentő dühös lesz, amikor Levi reggel megvárakoztatja őt, ezek után ráadásul képes megjelenni azzal a lánnyal, akit szerdán szedett fel. Levi a munka alatt a vendégek helyett is csak Évával van elfoglalva, Evelinnek elege lesz, és kérdőre vonja a fiút, ami heves csókolózással végződik. Simon megkéri, hogy ne kezdjen ki Levivel, mert nem akarja, hogy a végén a számára a két legfontosabb ember haragban legyen egymással. Evelin kelletlenül beleegyezik. Ennek ellenére a nap végén az ágyban köt ki Levivel.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top