Éjjel-Nappal Budapest 2016.09.29, csütörtöki rész tartalma

Lali anyukája Vilma mindenáron meg akarja akadályozni az esküvőt, Simon megkezdi a munkát a szociális foglalkoztatóban, Gréti elhatározza, hogy mindent bevall Rolandnak. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 870. részét 20:15-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Luna szakít a barátjával, teljesen összetörik, és megcsókolja Lalit, Kristóf meg akarja hódítani Maját, Bécy zsarolásos akciójához Tamás segítségét kéri..

Az epizód tartalma

Lali teljesen ledöbben, amikor reggel váratlanul betoppan Vilma, az anyja. Mint kiderül, Gábor hívta Lali küszöbön álló esküvője miatt. Lali kénytelen Lunával együtt jó képet vágni a dologhoz, mivel a fiú tisztában van vele, hogy az anyja sosem egyezne bele egy névházasságba. A fiatalok egy közös bevásárlás során nagy nehezen meggyőzik Vilmát szándékuk „tisztaságáról”. Ám, amikor Lali arra kéri Gábort, hogy tartsa magát távol az anyjától, és ne szóljon neki a valós okról, Vilma meghallja a beszélgetést, így Gábor mindent bevall neki. A porig sújtott Vilma megfogadja, hogy mindenáron megakadályozza a tervezett esküvőt.

Simon reggel nagyon ideges. Ma kezdi meg a munkáját egy szociális foglalkoztatóban. Odaérve rögtön egy veszekedés közepén találja magát, és Kornél, az új főnöke sem tartja eleinte sokra. Ráadásul az ellátott fiatalok és hajléktalanok sem könnyítik meg a munkát. Főleg egy agresszív punk, Pepe, aki a legproblémásabb eset az egész intézményben. Amikor az egyik hajléktalan provokálja Pepét, és az már neki is ugrana, Simon szétválasztja őket, és közben rájön, mi is Pepe valódi problémája: nem tud írni és olvasni.

Roland haragra gerjeszti Grétit, mivel egyre jobban kihasználja a lány gondoskodását, és folyton azzal próbálkozik, hogy rávegye a szexre – eredménytelenül. Bár a gyógytornásznál újra közel kerülnek egymáshoz, ám Roland ezt is elrontja a macsós beszólásaival. Végül Gréti úgy dönt, szakít vele, és ott hagyja Rolandot. Ettől függetlenül Grétit lelkiismeret-furdalás gyötri, ezért Karola tanácsára elhatározza, hogy tisztázza a helyzetet, és mindent bevall Rolandnak.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top