Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.05, szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Bécynek sikerül bizonyítékot szereznie Lettura ellen de hiába, Alexa egy fotózással szerez pénzt énektanárra, Gyuszi féltékennyé tenné az ellene szervezkedő Barbit. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 874. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali házassága hamar válságba kerül különféle okok miatt, Bécy bármire képes, hogy visszaszerezze a klubjait, Gréti és Roland egyre közelebb kerülnek egymáshoz..

Az epizód tartalma

Bécy egy kémkamerát akar elhelyezni az irodában, hogy megzsarolhassa Letturát, mivel biztos benne, hogy így rajtakaphatja a táncosnővel szex közben. De már a felszerelésnél megzavarják, először Tamás, aztán maga Lettura. Végül mégis sikerrel jár, és elkészül a kompromittáló felvétel. Mindjárt vinné is azt a klub tulajdonosához, de Tamás ismét közbeavatkozik: mivel attól tart, hogy Lettura őt is tettestársnak tekintené, bezárja Bécyt a raktárba, megsemmisíti a bizonyítékot.

Reggel Flóra azzal a kéréssel keresi meg Alexát, hogy vegyen részt vele egy közös fotózáson, mert a másik modell váratlanul lemondta a munkát. Alexának nincs sok kedve a dologhoz, de aztán Flóra rábeszélésére végül mégis beadja a derekát. A fotózás a legnagyobb rendben lezajlik, majd a megrendelő, egy idősödő, gazdag üzletember meghívja vacsorára a lányokat. Alexa kimenti magát, Flóra azonban rögtön igent mond. A nap végén Alexa elégedetten konstatálja, hogy végre megvan a pénze ahhoz, hogy énektanárt fogadjon.

Miután Barbi felfedezi, hogy Gyuszi az ő egyik fotójára van ráizgulva, szembesülni kénytelen azzal, hogy a fiú még mindig túlzott mértékben vonzódik hozzá. Ezért hát megpróbálja összehozni Gyuszit egy hasonló korú lánnyal, Larával, a fodrászüzlet egyik vendégével. Barbi abban reménykedik, hogy a fiú így talán feladja az iránta érzett, eléggé zavaró rajongását. Gyuszi sértettségében elhatározza, hogy belemegy a játékba: azt tervezi, hogy Larával féltékennyé teszi a „szerelmét”. Amikor Barbi rájön, hogy a fiú csupán kihasználja Larát, megakadályozza, hogy a fiatalok lefeküdjenek egymással.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:20-tól az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top