Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.06, csütörtöki rész tartalma

Bori magány ellen Tamásban látja meg az orvosságot, a város legjobb énektanára szkeptikus Alexa tehetségét illetően, Gyuszi lejáratja magát a Barbihoz fűződő érzelmeivel. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 875. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Bécynek sikerül bizonyítékot szereznie Lettura ellen, de hiába, Alexa egy fotózással szerez pénzt énektanárra, Gyuszi féltékennyé tenné az ellene szervezkedő Barbit..

Az epizód tartalma

Amikor reggel Borit ejti az egy éjszakás kalandja, és szemtanúja lesz Gréti és Roland enyelgésének és Tamás és Paula boldogságának, szembesül vele, hogy mennyire magányos. A fejébe veszi, hogy elcsábítja Tamást! Munka ürügyén elcsalja magával kocsikázni, azonban amikor Tamás megérti, hogy mi Bori célja és átlát rajta, ott hagyja a lányt, és végleg elege lesz Boriból. Ki akarja dobni a házból és ráadásul fel is akar mondani neki! Ám, amikor Bori rájön, hogy Tamás ezt milyen komolyan gondolja, félni kezd, és könnyek között bevallja neki, hogy nagyon magányos.

Reggel Alexa Flórával kávézik, aki az előző esti randijáról mesél, Alexa pedig megosztja vele a tervét: énektanárhoz akar menni, hogy csiszoljon a hangján. Flórának van is egy ötlete. Alexa azonban egy különös és egyre inkább elviselhetetlen férfival találja magát szembe, aki őrült dolgokat vár tőle. Alexa végül elmenekül a fickó elől és Bálinttól kér segítséget, aki Olga nénihez, a város legjobb énektanárához viszi. Olga néni azonban szkeptikus Alexa tehetségét illetőleg és nem akarja elvállalni Alexát.

Gyuszi nem bírja tovább: szereti Barbit és tudja, hogy ő a megfelelő férfi Barbi számára. Gyuszinak ezt végre el kell mondania Joe-nak, hogy átengedhesse neki Barbit. Ám amikor Barbi tudomást szerez Gyuszi tervéről, aggódni kezd: ezt a hülyeséget Gyuszi nem mondhatja el Joe-nak! Ő nem szereti Gyuszit, egyáltalán nem! Gyuszi megpróbálja tartani magát Barbi kéréséhez, ám amikor úgy érzi, hogy Joe provokálja őt, felrobbantja a bombát: ő és Barbi összetartoznak! Sajnos a vallomását mindenki kineveti. Gyuszi nagyon lejáratja magát, és úgy gondolja, hogy soha többé nem teheti be a lábát az albérletbe.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:20-tól az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top