Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.10, hétfői rész tartalma

Lettura szívrohama halálos kimenetelű volt, Evelin részegen vallomást tesz Levinek, Karesz és Joe vitája alatt baj történik Zsófival. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 877. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lettura kirúgja Bécyt és Famást a klubból, majd infarktust kap, Levi egyértelműen tudtára Evelinnek, hogy utálja, Gyuszi életében ismét felbukkannak a szülei..

Az epizód tartalma

Az intenzív osztályon Tamás és Bécy megtudja, hogy Lettura szívrohama halálos kimenetelű volt. Tamást megrendíti a hír, bűntudat gyötri, Paulánál keres vigaszt. Bécy ezalatt a kaotikus helyzetet kihasználva megpróbálja visszaszerezni a hatalmát a klubban. Bori kétségbeesik, mert Lettura nélkül nem képes megszervezni az aznap esti programot. A születésnapját ünneplő Paula beleegyezésével végül Tamás siet Bori segítségére, és így sikerül megmentenie a műsort.

Evelin a kávézóban ismét összeveszik Levivel. A dühét az váltja ki, hogy a fiú a múltkor alaposan beolvasott neki. Evelint annyira megviseli az ismételt veszekedés, hogy hirtelen ötlettől vezérelve beteget jelent. Munka helyett Majával és Szilvivel egy csajos napot töltenek el együtt. Elmennek egy bárba, ahol azonban váratlanul Levi is megjelenik egy régi osztálytársnője társaságában. Evelinen kitör a féltékenység, képmutatónak nevezi Levit. Később a lány részegen beront az albérletbe, ahol Levinek akaratlanul bevallja, hogy nem közömbös iránta.

Karesz Sárival és Zsófival közösen egy családi napköziben akarja eltölteni a napot, de végül Joe és Barbi is csatlakoznak hozzájuk. Karesz kihasználja a lehetőséget, és szeretne az ideális apuka szerepében feltűnni, ám az igyekezete végül balul sül el: Joe ideges lesz, vitatkozásra kerül sor, Zsófira pedig ezalatt nem figyel senki, és a kislány megüti magát. Sári és Barbi dühösen faképnél hagyják a férfiakat, és hazamennek a kicsivel.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top