Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.11, keddi rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Lalinak és Lunának be kell mennie a rendőrségre, ahol további ellentmondásokba keverednek, Roland aljas módon kihasználja Grétit, Karesz megint túltolja az apuka szerepet. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 878. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lettura szívrohama halálos kimenetelű volt, Evelin vallomást tesz Levinek, Karesz és Joe vitája alatt baj történik Zsófival..

Az epizód tartalma

Lali és Luna iszonyúan megijednek, amikor egyszer csak két rendőr áll az ajtajukban. Ugyan elég meggyőzően sikerül eljátszaniuk, hogy ők egy pár, de amikor Luna túljátssza a szerető feleség szerepét, Gábornál elszakad a cérna, és végül lebuktatja őket. Lalinak és Lunának be kell mennie a rendőrségre, ahol további ellentmondásokba keverednek. Attól tartanak, hogy végleg lebuktak. Mikor hazaérve összefutnak Gáborral, Lalinak elborul az agya.

Bár Roland tökéletesen helyrejött a balesete óta, Gréti előtt még mindig játssza a beteget, hogy így kerüljön közelebb hozzá. Úgy tűnik, beválik a terve, és Gréti belemegy egy csókba. Amikor erre a lány felteszi magának a kérdést, hogy vajon szerelmes-e Rolandba, arra jut, hogy most már meg kell mondania neki, hogy ő okozta a balesetét. Roland ugyan ezt már tudja, de meglepetést színlel, és nagylelkűnek mutatkozik. Megbocsát neki. Gréti annyira meghatódik ezen, hogy belemegy, hogy lefeküdjenek, és járjanak. Roland magán kívül van a boldogságtól.

Közeledik Zsófi első napja a családi napköziben. Karesz alaposan meg akarja vizsgálni az ottani óvónőt. Egy csomó hülye kérdéssel kínozza, és borzasztóan kritikus. Sári egyáltalán nem érti, mi ütött Kareszbe, és már attól tart, hogy Zsófit nem veszik fel a családi napközibe. Mérgesen beolvas Karesznek, hogy semmi beleszólása abba, hogyan neveli a lányát, és ezzel nagyon megbántja a fiút.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top