Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.17, hétfői rész tartalma

Lali a végsőkig kitart Luna mellett, Levi és Evelin kapcsolata kezd szorosabbá válni, Sári összeveszik egy másik anyukával. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 882. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali és Luna nagyon boldog, de továbbra is menekülniük kell, Bécy kihasználja Lettura özvegyének csalódottságát, Evelin és Levi veszekedése szenvedélyes véget ér..

Az epizód tartalma

Reggel mindenki nagyon várja, hogy Lalit végre kiengedjék az előzetesből. Joe és Vilma elhatározzák, hogy elé mennek, de Lali nem hajlandó velük szóba állni, és egyedül megy haza. Otthon a többiekre mérgesen elhatározza, hogy Lunát is kiszabadítja a börtönből, és biztos benne, hogy minden rendben lesz, mire a lány váratlanul megjelenik az albérletben. Lali nagy meglepetésére azonban Luna elköszönni jött: magától visszamegy Ecuadorba – még ma! Lali teljesen ledöbben, és később le akarja beszélni Lunát erről a lépésről. De közben kénytelen rájönni, hogy Luna Attilával együtt utazik haza. Lali szíve összetörik.
Reggel Simon és Levi meglátogatják Evelint, ami zavarba hozza a lányt, és nem tudja, hogyan reagáljon a helyzetre. Levi ugyanígy van ezzel, és mivel kellemetlen számára a szitu, egy idő után menekülőre fogja. Levi ugyan határozottan közli Simonnal, hogy ami közöttük történt Evelinnel, az csak szex volt, ám amikor a lány megint ignorálja őt, a fiú kérdőre vonja a lányt a munkahelyükön. Levi boldog, amikor Evelin igent mond a fiúnak. Amikor az estét egy bárban ünnepelik meg, Levi szerelme jeléül provokál egy fickót.
Reggel Sári aggódni kezd, amikor felveszi Zsófi családi napközi vezetőjének hívását. Amikor megérkeznek a napközibe, Sári összeveszik egy másik anyával, mivel az anyuka nagyon lekezelően beszél Sáriról, Karesz kiborul, mire a napközi vezetője, Lilla kihajítja Sárit és Kareszt Zsófival együtt. Sári félteni kezdi Zsófi napközis helyét és Karesszel együtt megpróbálja egy találkozó alkalmával kibékülni az ellenséges anyukával, ami azonban Milán felbukkanása miatt meghiúsul. Most már Sárinál is betelik a pohár és beolvas az anyukának.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top