Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.19, szerdai rész tartalma

Joe felizgul egy ezoterikus találkozón, majd csődöt mond odahaza, Lettura özvegye Roland kedvére tesz, Maja még mindig bizalmatlan Kristóffal. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 884. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali depresszióba esik, Roland újabb zsákmánya lehet az út egy szebb jövő felé, Maja és Kristóf ellenségeskedése már a múlté..

Az epizód tartalma

Joe-t és Barbit Ildikó egy látogatásra csalja el egy barátnőjéhez. Amikor Joe rájön, hogy egy ezoterikus nudista körbe került, legszívesebben rögtön indulna is hazafelé, Barbi viszont mulattatónak találja az anyja ismerőseit. Joe nagy nehezen belemegy a dologba, sőt később még jól is szórakozik. Mikor fizikai kapcsolatba kerül egy vonzó szexbombával, még hirtelen erekciója is lesz, amin viszont Barbi háborodik fel – hiszen Joe csakis őt találhatja vonzónak! Joe később, hogy jóvátegye a dolgot, ágyba akar bújni Barbival, azonban csődöt mond.

Roland egy reggeli veszekedés után úgy gondolja, hogy a Grétivel folytatott kapcsolata végérvényesen a múlté. Ezért inkább a főnöknője elcsábítására koncentrál, hogy ezáltal előrébb léphessen a klubban. Sikerül is elérnie, hogy Lettura Katalin bárvezetőnek nevezze ki, viszont a főnökasszony cserébe azt várja Rolandtól, hogy lefeküdjön vele.

Kristóf teljesen össze van zavarodva, miután Maja tegnap lefeküdt vele, utána viszont megint visszautasította. Ezért beszélgetést kezdeményez, és bevallja neki az érzéseit. A pasikkal – és nem utolsósorban Kristóffal – kapcsolatban szerzett tapasztalatai miatt Maja azonban nem tud mit kezdeni a helyzettel, és úgy gondolja, hogy soha többé nem fog tudni megbízni egyetlen férfiban sem. Durván lerázza Kristófot, de később megbánja kemény szavait.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top