Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.21, pénteki rész tartalma

Joe sokkot kap, amikor megtudja ki oktatja Barbinak a sztriptízt, Roland a háttérben a maga javára intézkedik, Karesz előlép családfenntartóvá. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 886. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Barbi újabb hihetetlen kísérlete, Evelin és Levi felnőtt filmet forgat saját magukról, Sári elbizonytalanodik Kareszt illetően. .

Az epizód tartalma

Joe gyanakvóvá válik, amikor rájön, hogy Barbi hazudik neki azért, hogy ne Joe-val töltse a délutánt. A férfi nem sejti, hogy Barbinak ma ismét sztriptíz órája van, és attól fél, hogy a lány eltitkol előle valamit. Joe kérdőre vonja Barbit, ami veszekedéshez vezet. Amikor este Joe bocsánatot akar kérni a gyanakvásáért, belebotlik Barbiba, aki a sztriptíz tanárnő Lolával van. Joe sokkolódik – ugyanis Lola az a nő, akivel megcsalta Barbit a legénybúcsúján…

Tamás pánikba esik, mert Lettura özvegye egy rossz hírű üzletembernek akarja eladni a klubot. Hogy megakadályozza az adásvételt, Tamás és Bori spontán White partit akarnak szervezni. Ily módon az özvegy meggyőződhet a klubbeli csapata gyümölcsöző munkájáról. A parti-előkészületek során Tamás összeveszik Paulával, ami új reményt ébreszt Boriban Tamás irányába. Ezalatt Roland már rég megakadályozta az adásvételt egy négyszemközt lezajlott beszélgetés során Katalinnal, mert ő maga akar a klub élére kerülni.

Amikor a leégett Sári nem engedheti meg magának, hogy új pelenkát vegyen Zsófi számára, és ráadásul ezt az egészet mindenképp el is akarja titkolni Balázs előtt, Karesz nagy lépésre szánja el magát. Ő akar lenni a kis családja eltartója, és több pénzt kér az autómosóban. Amikor a főnöke elutasítja, Karesz elvállal egy kőkemény másodállást egy parasztudvaron. Sári először kevéssé lelkes, mert bekorlátozva érzi magát Karesz elköteleződése miatt. Végül azonban elfojtja ezeket a gondolatait, és egy romantikus vacsorával mond köszönetet Karesznek.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top