Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.24, hétfői rész tartalma

Fokozódik Joe aggodalma, Paula és Tamás összevesznek, amit Bori kihasznál, Karola azonnali hatállyal felmond mert saját tetováló szalont szeretne. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 887. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Joe sokkot kap, amikor megtudja ki oktatja Barbinak a sztriptízt, Roland a háttérben a maga javára intézkedik, Karesz előlép családfenntartóvá..

Az epizód tartalma

Joe-t még mindig aggasztja, hogy Barbi megismerkedett az egyéjszakás kalandjával, Lolával. Ezért azt mondja Lolának, hogy tartsa távol magát a feleségétől, és őrizze meg a titkát. Amikor Lola közben újra rányomul, Joe-t elönti a pánik, és megsérti a lányt. Amikor az később beállít az albérletbe, Joe leizzad a félelemtől. De Lola közli vele, hogy csak meg akarta leckéztetni. És továbbra is tanítani fogja Barbit. Joe nem nyugszik meg.
Mikor Paula reggel felkeresi Tamást, hogy beszéljenek, újra összevesznek. De Tamás mégis megkéri a lányt, hogy este menjen el a klubba a bulira, hogy támogassa. Bár Paula úgy érzi, Tamás nem érti meg, el akar menni, de a szerelmi bánattól szenvedő Lali megakadályozza. A parti hatalmas siker lesz, Lettura özvegye nem akarja eladni a boltot. De Tamás nem tud örülni, mert azt hiszi, nem érdekli Paulát. Bori kihasználja az alkalmat, és elcsábítja a fiút.
Reggel Krisztián beállít a szalonba. Szentpétervárról jött haza, mert kapott egy érdekes ajánlatot egy haverjától: vegye meg az ő tetováló szalonját. Krisztián rájön, hogy nem érdekli a dolog, de Karola meglátja benne a lehetőséget, hogy legyen egy saját szalonja. Miután megnézte a stúdiót, rögtön tudja, hogy meg akarja venni. Mikor beszél erről Krisztiánnak, összekapnak, és kenyértörésre kerül a sor közöttük. Karola azonnali hatállyal felmond, és nem törődik a jóindulatú intelmekkel.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top