Éjjel-Nappal Budapest 2016.11.04, pénteki rész tartalma

Joe kitálal Barbinak, Tamás kétségbeesetten küzd Pauláért és Borival, Sári és Karesz újra csak barátok lesznek. Részletesebb tartalom a cikkben! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 894. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az ÉNB szereplőkkel ez történt az előző részben: Joe elhatározza, hogy a legénybúcsú kapcsán tiszta vizet önt a pohárba, Roland Gréti helyett a karriert választja, Sári elmondja Karesznek az igazi érzéseit.

Az epizód tartalma

Ildikó azt mondja Joe-nak, hogy amennyiben bevallja Barbinak, hogy félrelépett, azzal csak tönkreteszi a lánya életét. Így végül Joe úgy dönt, hogy hallgat, és a világ legboldogabb asszonyává teszi Barbit. Szervez egy romantikus álom randit, amivel teljesen lenyűgözi a nőt. Barbit szerelmet vall Joe-nak, és megígérteti vele, hogy soha semmi nem fog kettejük közé állni. Joe azonban nem bírja tovább megjátszani magát és kitálal: elárulja, hogy megcsalta Barbit Lolával.
Bori nem akarja elfogadni, hogy Tamás nem viszonozza az érzelmeit, és annyira felhúzza a fiút, hogy az kis híján kidobja a házból. Miközben Tamás továbbra is kétségbeesetten küzd Pauláért, Bori rá akarja kényszeríteni magát Tamásra, és az egész klub előtt megcsókolja. Tamás annyira elveszíti a fejét, hogy végleg leszámol Borival, és lehordja a sárga földig.
Karesz úgy érzi, Sári nélkül nincs többé értelme az életének, ráadásul problémák lépnek fel a bérleti díjjal kapcsolatban is. Milán megpróbálja felvidítani a haverját, ami először sikerül is neki, hiszen Karesz egy vízibombás akció hatására kezd feloldódni. Ám végül mégis arra jut, hogy nem bírja tovább, és látnia kell Sárit. Ő maga is megdöbben, amikor valóban közelebb kerülnek egymáshoz, sőt, Sári felajánlja a barátságát, amit Karesz el is fogad.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői. A tartalom a magazinban olvasható!

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top