Éjjel-Nappal Budapest 2016.11.07, hétfői rész tartalma

Joe szereti Barbit, és nagyon megbánta, ami történt, Vince gondoskodik Boriról, megóvja őt Tamás gonoszkodásától is, Evelinnel erőszakoskodnak az állásinterjún. Részletesebb tartalom a cikkben! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 895. részét 20:15-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az ÉNB szereplőkkel ez történt az előző részben: Joe kitálal Barbinak, Tamás kétségbeesetten küzd Pauláért és Borival, Sári és Karesz újra csak barátok lesznek..

Az epizód tartalma

Barbi anyjánál, Ildikónál keres vigaszt: egyszerűen nem tudja felfogni, hogy csalhatta őt meg Joe ezzel a sztriptíz táncosnővel! Ildikó sajnos elszólja magát, és Barbi megtudja, hogy nem elég, hogy a saját anyja, de Paula és Gábor is tudtak a dologról, és neki senki nem szólt egy szót sem! Barbi mélységesen megbántva Flóra lakásába menekül, aki nem elég, hogy bátorítja Barbit, de felajánlja neki a pasija barcelonai házát is. Eközben Joe kétségbeesve keresi Barbit. Joe szereti Barbit, és nagyon megbánta, ami történt! Mikor Joe végre megtalálja a feleségét, ő már útban van a repülőtérre.
Bori pénteken nagyon berúgott Vincével – a házban maradandó nyomai lettek a pénteki éjszakának. Viszont hajnalban Vince lelépett, Bori egész hétvégén hallgatta a lakótársai szidalmait. Mikor Vince megjelenik, Bori alig ismeri föl. Kiderül, nem történt köztük semmi, a fiú mégis gondoskodik Boriról, megóvja őt Tamás gonoszkodásától is. Borinak jólesik Vince barátságossága, de visszahúzódik, mikor csókra kerül a sor köztük: ez neki még túl gyors, még nagyon friss a fájdalma Tamás miatt. Vince megígéri, hogy bármeddig hajlandó várni Borira.
Evelin nagyon örül, mikor állásinterjúra hívják az egyik klubba. Emiatt hajba kap Levivel, aki nem hiszi el, hogy Evelin komolyan elhiszi, hogy vannak esélyei a menedzseri állásra! Evelin rendíthetetlen, biztos benne, hogy csupán a vonzerejével sikert fog aratni, és megkapja az állást. Mikor találkozik az interjúztató férfivel egy italra, rémülettel kénytelen tudomásul venni, hogy a férfi „ellenszolgáltatást“ vár tőle! Evelin menekülni akar, de a férfi erőszakkal visszatartja.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői. A tartalom a magazinban olvasható!

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top