Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.23, pénteki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.23 péntek: Amikor Tamás megtudja, hogy Márk szakít Lénával, az új barátnőjével, megszólal benne a vészcsengő. Azt hiszi, hogy a fiú Paula miatt szakított, és őrjöng a féltékenységtől. A féltékenység dühvel vegyül, amikor Tamás félreérti Márk egyik ártatlan beszólását, és megszégyenítve érzi magát. Tamás bosszút áll, mégpedig úgy, hogy ráparancsol Márkra, hogy szerelje fel a klubban a karácsonyi izzókat. A következmények fájdalmasak – Márk enyhe áramütést szenved.

Szilvi azzal tér haza, hogy miután az éjszakát Botondnál töltötte, reggelre a férfinak hűlt helyét találta, és telefonon sem tudja utolérni. Szilvi nagyon aggódik, hogy Botondnak esetleg valami baja esett, és a lakótársai próbálják tartani benne a lelket. Később érkezik egy üzenet Botondtól, hogy később keresni fogja majd Szilvit, mire Szilvi felvillanyozódik, és nem is törődik Evelin intelmeivel. Aztán estefelé az irodában értesül arról, hogy Botondot áthelyezték, és már el is költözött a feleségével együtt. Szilvi ráébred, hogy Botond mindvégig hazudott neki, és teljesen összeomlik.

Miután Lali rájött, hogy Gábor és Niki hazudtak neki a kapcsolatukról, mindkettőjükkel szakított, és új barátokat akar keresni. Simonnak és Levinek kellene betöltenie az űrt, és nekik kell Lalival együtt elintézni a karácsonyfa-vásárlást. A két srác azonban nem tud mit kezdeni a tipikus Lalis akciókkal, és gyorsan kihátrálnak Lali mellől. Lali kénytelen belátni, hogy Gábort és Nikit nem olyan egyszerű pótolni, és hogy mindketten nagyon hiányoznak neki.

Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.23 péntek

A sorozat 929. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.23 péntek. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top