Karácsonyi Tv műsor RTL Klub 2016 december 25-én este

Az RTL Klub karácsonyi tv műsora 25-én este a következők szerint alakul: az első film a Neveletlen hercegnő című vígjáték, amit a közönség kedvenc Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban követ. A nap utolsó filmjeként az RTL Klubon a Szerelmünk lapjai című romantikus történetet nézhetik meg a műfaj kedvelői. Részletes műsorajánló.

A Szenteste műsorkínálata után lássuk részletesebben mit kínál az RTL Klub 25-én este!

Tv műsor RTL Klub 2016 december 25-én este

18.45 Neveletlen hercegnő (The Princess Diaries)

Amerikai vígjáték (2001 – 106′)
Korhatár: (12)
Tv műsor RTL Klub 2016 december 25-én este: Neveletlen hercegnő
Rendező: Garry Marshall
Főszereplő: Anne Hathaway (Mia Thermopolis), Julie Andrews (Clarisse Renaldi), Mandy Moore (Lana Thomas), Hector Elizondo (Joe)

Neveletlen hercegnő rövid tartalma:Mia (Anne Hathaway), mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja (Julie Andrews). A hölgy kicsit kilóg a San Franciscó-i környezetből: ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy unokájának átadja a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját, és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak.

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

20.50 Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban (Home Alone 2: Lost in New York)

Amerikai vígjáték (1992 – 111′)
Korhatár: (12)

Rendező: Chris Columbus

Főszereplők: Macaulay Culkin (Kevin McCallister), Joe Pesci (Harry Lime), Daniel Stern (Marv Merchants), Catherine O’Hara (Kate McCallister), John Heard (Peter McCallister), Tim Curry (Főportás), Rob Schneider (Szállodai londiner), Chris Columbus (Vásárló a játékboltban)
Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban (Home Alone 2: Lost in New York)

 

Aki jól figyel, az felfedezheti az USA frissen megválasztott elnökét, Donald Trumpot a filmben!

A film rövid tartalma: Még egy balhés karácsony! A kis Kevin (Macaulay Culkin) két éve egy párizsi utat hagyott ki a zavartalan otthoni vakáció reményében, most pedig New Yorkban kénytelen az ünnepeket egyedül tölteni. Ügyes trükkel belopózik a Plaza Hotelbe, és épp élvezné a magányt, amikor balszerencséje összehozza két régi ismerősével. Harry (Joe Pesci) és Marv (Daniel Stern), a Vizes banda tagjai Kevinék házának kirablási kísérletével írták be nevüket a bűnözés történetébe. Csoda-e, hogy börtönükből megszökve mindent megadnának a revansért?

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

23.00 Szerelmünk lapjai (The Notebook)

Amerikai romantikus film (2004 – 113′)
Korhatár: (12)

Szerelmünk lapjai (The Notebook)Rendező: Nick Cassavetes
Főszereplő: Ryan Gosling (Noah Calhoun), Rachel McAdams (Allie Hamilton), James Garner (Duke), Gena Rowlands (Allie Calhoun)

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik.

A film rövid tartalma: A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

A csatorna a műsor változtatás jogát fenntartja!

Forrás, fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top