Karácsonyi tv műsor RTL Klub – 2016 Szenteste

Az RTL Klub karácsonyi tv műsor szenteste a következők szerint alakul: Az esti program elsősorban a gyerekeknek szóló Jégvarázs(Frozen) animációs filmmel indul, majd következik az egész családnak kiváló szórakozást jelentő Reszkessetek, betörők! (Home Alone). A felnőtt nézők ezután egy romantikus filmet tekinthetnek meg Téli mese (Winter’s Tale) címmel.

Lássuk részletesebben mit kínál az RTL Klub szenteste!

Tv műsor RTL Klub 2016 szenteste

18.45 Jégvarázs (Frozen)

Amerikai animációs film (2013 – 88′)
Korhatár: (12)
Rendező: Chris Buck, Jennifer Lee

Tv műsor RTL Klub 2016 szenteste: Jégvarázs

Jégvarázs rövid tartalma: Egy gonosz cselszövésnek köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő kénytelen szövetkezni a kalandvágyó Kristoffal és hűséges rénszarvasával, hogy megtalálják Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek a dermesztő fagynak. A nyakig érő hóban titokzatos trollokkal kell szembeszállniuk, és hamar odavesznének Olaf, a tréfás hóember segítsége nélkül. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal teli útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék Elsát és a királyságot a pusztulástól.

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

20.30 Reszkessetek, betörők! (Home Alone)

Amerikai vígjáték (1990 – 95′)
Korhatár: (12)
Rendező: Chris Columbus

Tv műsor RTL Klub 2016 szenteste: Reszkessetek betörők!

Főszereplők: Macaulay Culkin (Kevin McCallister, képünkön), Joe Pesci (Harry Lime), Daniel Stern (Marv Merchants), Catherine O’Hara (Kate McCallister), John Heard (Peter McCallister)

Reszkessetek betörők rövid tartalma: Karácsonykor a kis Kevinhez (Macaulay Culkin) a Télapó helyett valaki más érkezik a kéményen át. Amikor Kevin családja három nappal az ünnep előtt elviharzik Párizsba, véletlenül otthon felejtik a legkisebbet, akinek így egyedül kell felvennie a harcot a két sötét lelkű, botcsinálta betörővel, Harryvel (Joe Pesci) és Marvval (Daniel Stern). Ám Kevin nem ijed meg a saját árnyékától, így a betörők fogadtatása minden képzeletet felülmúlóra sikerül.

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

22.30 Téli mese (Winter’s Tale)

Amerikai romantikus kalandfilm (2014 – 106′)
Korhatár: (12)
Rendező: Akiva Goldsman

Tv műsor RTL Klub 2016 szenteste: Téli mese

Főszereplők: Colin Farrell (Peter Lake), Jessica Brown Findlay (Beverly Penn), Matt Bomer (Fiatal férfi), Russell Crowe (Pearly Soames), Will Smith (Bíró), Jennifer Connelly (Virginia Gamely), Eva Marie Saint (Willa), William Hurt (Isaac Penn)

Téli mese rövid tartalma: Ebben a különös világban New York nem az a város, amit ismerünk. Lakói másképp öltöznek, másképp viselkednek, és mindig készen állnak a csodára. Peter (Colin Farrell), a legjobb betörő a városban, de folytonosan menekülni kényszerül. Az egyik betörése során beleszeret egy rejtélyes, titokzatos lányba, aki halálos beteg. Következő betörésén őt és fehér lovát titokzatos felhő nyeli el. Amikor évtizedekkel később újra előbukkan, már minden egészen más, mint addig volt, és ő nem emlékszik semmire.

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

A csatorna a műsor változtatás jogát fenntartja!

Forrás, fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top