Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.09, hétfői rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.09 hétfő: Mikor Barbi reggel elmegy az albérletbe ruhákért, és elutasítóan viselkedik Joe-val, Joe belelovallja magát a gondolatba, hogy felesége már komoly kapcsolatot ápol Robival. Joe később aztán az öklével emlékezteti Robit, mennyire dühös rá. Joe mélypontra kerül, és a motoros kocsmába menekül, hogy a sebeit nyalogassa. Barbi telefonhívása rántja csak ki a letargiából. Joe rájön, hogy küzdenie kell Barbiért. Az albérletbe visszaérve ott várja Barbi, és megint robban a bomba.

Kristóf már egy ideje Budapesten van, és igyekszik mindent megtenni, hogy Majának a támasza legyen. Természetesen szeretné megtalálni a tettest, és ha kell saját nyomozásba kezdene, amit Maja visszautasít. Később Maját meglátogatják a kollégái és segítenek neki pár nap szabadságot elintézni Tamásnál. Maja a történtek ellenére mégis bemegy dolgozni, de annyi inger éri a munkahelyén, hogy nagyon zaklatott, ingerült lesz. Képtelen emberek között lenni.

Mikor fennáll annak a veszélye, hogy a klub megnyitása kudarcba fullad, Roland könyörögni kezd Grétinek, hogy csatlakozzon megint a csapathoz. Grétinek azonban elege van Roland és Evelin állandó viaskodásából. Még mielőtt beengednék a vendégeket, Gréti mégiscsak felbukkan a nyitó bulin. Rolandnak nagy kő esik le a szívéről: Végre teljesül az álma, hogy szíve választottjával az oldalán saját klubot nyisson. Az est valóban nagy siker lesz, Gréti túláradó érzelmei hatására még szeretkezik is Rolanddal. Szerelmi légyottjukat a hivatalnokok zavarják meg, akik bezáratják a klubot.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.09 hétfő

A sorozat 935. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.09 hétfő. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top