Szulejmán sorozat 208. rész tartalma

Izabella királyné csalódottan távozik Szulejmán sátrából, annak ellenére, hogy fiát elismerik Szapolyai utódjaként… Részletesebb tartalom a hirdetés alatt! A török tv-sorozat aktuális epizódját 2017.01.11-én 21:25-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence.

Szulejmán sorozat 208. rész tartalma

Izabella királyné csalódottan távozik Szulejmán sátrából, annak ellenére, hogy fiát elismerik Szapolyai utódjaként és leendő trónörökösként. Hürrem, aki fia miatt engedély nélkül hagyta el a palotát, nyomtalanul eltűnt. Musztafa azonnal katonákat küld a felkutatására, és biztos benne, hogy Hatidzse vagy Şah szultána áll a háttérben. Az uralkodó megdöbbenve értesül felesége eltűnéséről, s haragja újra fellobban fiával szemben.

Szulejmán sorozat 208. rész tartalma

Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli az augusztusban indult Izaura TV Az éjszaka királynője című romantikus premier sorozatában látható!

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top