Márk vagy Tamás? – Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.14

Miután lefeküdtek egymással, Tamás azt gondolja, hogy ki fognak békülni, míg Paula teljesen össze van zavarodva. Bebeszéli magának, hogy szereti Márkot, de kétségei vannak az esküvővel kapcsolatban. Amikor Paula meglátogatja Márkot a börtönben, el kell mondania, hogy mit érez, beszámol a félelmeiről és végül bevallja, hogy lefeküdt Tamással, mire Márk kiborul. Paula lemondja az esküvőt, ennek ellenére sem tudja, és nem is akarja felvállalni Tamást, aki ettől teljesen összetörik.

Barbi reggel elújságolja Joe-nak, hogy már pontosan eltervezte Joe születésnapját és egy nagyszerű meglepetése van a számára. Joe a saját vágyait háttérbe szorítja és lemondja Barnát és a motorosokat. A későbbi családi kiránduláson minden csak a gyerek körül forog, és hivatalosan is elmondják Sárinak és Ildikónak, hogy Barbi és Joe hamarosan Ramóna gyerekének a nevelőszülei lesznek. Joe-nak egy idő után elege lesz az egészből és azt használva kifogásnak, hogy gyorsan be kell ugrani a műhelybe, elmenekül. Barbi később rajtakapja Joe-t, ahogy a motoros barátaival ünnepel, és nagyon megbántódik.

Reggel Evelin és Kristóf meglátogatják Maját a kórházban, aki egyáltalán nem akar szóba állni Kristóffal, aztán pedig vádolni kezdi. Kristóf kiborul, a pszichiáter, elmagyarázza neki a Stockholm szindrómát, biztatja és türelemre kéri: Majának megértésre és szeretetre van szüksége, hogy feldolgozza a traumát. Közben Maja könyörög Evelinnek, hogy vigye haza, készen van a kórháztól, ma éjjel meghalt a néni, aki a mellette levő ágyon feküdt. Evelin próbál lelket önteni belé, és biztatja, hogy tartson ki, pihennie kell, és erőt kell gyűjtenie. Miután Evelin elment, megérkezik látogatóba Emma a nagymamájához, és Maja abba a kemény helyzetbe kerül, hogy neki kell elmondania a lánynak, hogy meghalt a nagymamája. A síró Emmát Maja vigasztalja, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kiszöknek egy közeli presszóba. Miközben Emmát vigasztalja, Maja is megnyílik, és képes rá, hogy a saját problémájáról is beszéljen vele. A két lány közelebb kerül egymáshoz. Miután visszamentek a kórházba, a nővér nagyon csúnyán leszidja őket. Maja saját felelősségére elhagyja a kórházat, és Emmával együtt, hazamennek az albérletbe.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.14 kedd

A sorozat 981. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. A csatorna saját gyártású telenovellájának országos tévépremierje! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
RTL Klub sorozat: Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.14 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top