Velvet Divatház 2. évad 2. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Szorongatott helyzetében Alberto ismét Anához fordul segítségért és nem is kell csalódnia… Velvet Divatház spanyol filmsorozat 2. évad 2. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! Megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. március 14., kedd, 21:25-kor
Tv-csatorna:

Velvet Divatház 2. évad 2. rész tartalma

Szorongatott helyzetében Alberto ismét Anához fordul segítségért és nem is kell csalódnia. Egy másik csalódás azonban elkerülhetetlen. De la Riva előkerül és Alberto rájön, hogy nemcsak Enrique csapta be őt, hanem Cristina is tudott a divattervező kálváriájáról. A lányok a Szent Antal napi búcsúba mennek, ahová váratlanul betoppan Pedro is. A búcsú éjszakáján Isabel felkeresi Gloriát.

Velvet Divatház 2. évad 2. rész

Rendezte: Carlos Sedes, David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Sílvia Quer
Szereplők: Paula Echevarría (Ana Ribera), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca), Velasco Manuela (Cristina Otegui), Manuela Vellés (Luisa), Marta Hazas (Clara), Maxi Iglesias (Max), Cecilia Freire (Rita), Javier Rey (Mateo Ruiz), Adrián Lastra (Pedro), Miriam Giovanelli (Patricia Márquez), Sara Rivero (Carmen), Natalia Millán (Gloria), Jose Sacristan (Emilio López), Angela Molina (Isabel), Peter Vives (Carlos Álvarez)

Előzmények: Az 1950-es évek vége felé az elegáns madridi Velvet Divatház a megmaradásáért küzd. Don Rafael, a divatház tulajdonosa, ezért visszahívja külföldről a fiát, Albertót, akit hét évvel ezelőtt Londonba küldött tanulni. Alberto már az új divathullám képviselője, és emiatt hamar összetűzésbe kerül az apjával. De más is van, amit Don Rafael nem tud az ellenőrzése alatt tartani. Albertónak nemcsak azért kellett annak idején elmennie Madridból, hogy tanuljon, hanem azért is, mert beleszeretett egy egyszerű lányba, a személyzeti főnök elárvult unokahúgába, a szép és tehetséges Anába…

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top