Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 11., hétfői rész tartalma

Bori magán kívül van az aggodalomtól, mert Karola még mindig nem bukkant fel. A tetováló szalonban sem tudja senki, hogy hol… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1168
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 11., hétfő. , 20:25-kor

A 1168. rész tartalma

Bori magán kívül van az aggodalomtól, mert Karola még mindig nem bukkant fel. A tetováló szalonban sem tudja senki, hogy hol tartózkodhat. Bori szinte pánikba esik, amikor egy idegen férfi veszi fel Karola mobilját. Aztán kiderül, hogy az illető a mobilt egy kocsma előtt találta – de Karoláról továbbra sincs semmi hír. A többi lakótárs is belekapcsolódik a keresésbe, Roland különösen beveti magát, aki ezzel Borinak akar imponálni. De minden hiába, Karolának nem akadnak a nyomára. Amikor Bori már-már összeomlik az aggodalomtól, Roland vigasztalja.

Evelin örül, amikor Orsi elfogadja a bocsánatkérését, amiért elárulta a titkát Joenak. Bűntudatból felkarolja Orsit, az egész napot vele és Zoéval akarja tölteni. A nap folyamán azonban megismerkedik egy jó pasival, és egyre inkább úgy érzi, hogy Orsi kolonc a nyakán. Bűntudata miatt magával viszi Orsit bulizni, ahol azonban egymásnak ugranak, és Evelin hazaküldi a lányt. Orsi azonban Evelin tudta nélkül továbbra is ott marad, és leissza magát.

Tamara reggel megint összeszólalkozik Teóval és tönkreteszi a mobilját. Az ideges Tamarát a fodrászatban Joe unokahúga és Evelin várja, ahol Tamara igencsak meglepődik a hír hallatán, hogy Joe egy lányt nevel. Mivel Orsi a fodrászatban felejti az újonnan vásárolt ruháit, Tamara beugrik vele az albérletbe, ahol meghatja Joe gondoskodása és ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Tamara vacsorát főz Joe-nak, de a jól induló helyzet a visszájára fordul.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top