Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 8., pénteki rész tartalma

Amikor reggel megint vita alakul ki Orsival, Joe lelkiismeret-furdalástól gyötörve kénytelen belátni, hogy az unokahúga egyszerűen… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1167
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 8., péntek. , 20:25-kor

A 1167. rész tartalma

Amikor reggel megint vita alakul ki Orsival, Joe lelkiismeret-furdalástól gyötörve kénytelen belátni, hogy az unokahúga egyszerűen nem illik be az albérleti közösségbe. Keresni akar egy gyámhivatal által felügyelt lakóközösséget a lánynak, ám ekkor Evelin rájön Orsi titkára: amikor az anyja első alkalommal vonult börtönbe, Orsi elkezdte vagdosni és megsebezni magát. Amikor Joe erről tudomást szerez, rájön, hogy az unokahúga sokkal érzékenyebb, mint ahogy azt gondolta.

Amikor Zoé reggel nem tudja kifizetni Joe-nak a bérleti díjat, Gábor felajánlja neki, hogy majd ő becsengeti helyette. Zoé viszont szeretne végre munkát találni magának és nem sokkal rá megjelenik Niki, aki szakított Csabával és szeretne beköltözni az albiba, és elviszi magával Zoét egy lábmodell munkára. Zoé durcásan azzal hárítja Gábor kifogásait – miszerint emögött biztos valami perverz alak áll -, hogy Gábor biztos csak féltékeny. Ám amikor Zoé megismeri a fotóst, Kornélt, kénytelen megállapítani, hogy valóban egy lábfetisisztáknak szóló honlapot üzemeltet. Rövid habozás után Zoé nem képes elfogadni a munkát, bármennyire is viccesnek és ártalmatlannak tűnik.

Karola a lakótársai felszínes együttérzései elől a tetováló szalonba menekül. Ott összeomlik, amikor rájön, hogy Krisztián már felvett valakit az ő helyettesítésére. Karola átverve érzi magát és felmond. Karola számára egy világ omlik össze és elmondja Borinak, hogy nem tudja, hogy mi értelme van még az életének. Karola később nyom nélkül eltűnik.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top