Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 15., pénteki rész tartalma

Amikor Lili reggel rá akarja beszélni a barátját, Danit arra, hogy egy romantikus napot töltsön el vele, Dani egy hazugsághoz… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1172
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 15., péntek. , 20:25-kor

A 1172. rész tartalma

Amikor Lili reggel rá akarja beszélni a barátját, Danit arra, hogy egy romantikus napot töltsön el vele, Dani egy hazugsághoz folyamodik. El akar menni a barátaival. Ám igazából titokban Evelinnel találkozik, akivel két napja egy baráti találkozót beszélt meg. Ám a találkozás kezdetben nagyon feszülten zajlik, míg végül egy meghitt pillanatban mindkettőjüknél megtörik a jég. Miközben Dani számára világossá válik, hogy számára nem elég, ha csak barátok lesznek Evelinnel, addig az albérletben Niki nyomatékosan figyelmezteti Evelint, hogy vigyázzon Danival. Evelin megígéri Nikinek, hogy közte és Dani között nem lesz semmi, ám igazából nem hagyja őt hidegen Dani.

Bori még mindig mérges amiatt, hogy tegnap spontán megcsókolta Rolandot. Roland számára ez bizonyíték arra, hogy Bori is érez valamit iránta, így egy lehetőséget sem hagy ki arra, hogy szembesítse Borit ezzel. Bori azonban először ragaszkodik ahhoz, hogy ez a csók semmit sem jelentett, ám számos újabb szembesítés után kénytelen bevallani, hogy érez valamit Roland iránt. De mégis ragaszkodik Dávidhoz, akivel boldog, és ha összejönne Rolanddal, az egész úgyis katasztrófával végződne. Hogy önmagát védje, megkéri Rolandot, hogy hagyja őt végre békén és ne tegye tönkre a boldogságát Dáviddal.

Amikor Milán reggel megtalálja Sári esküvői meghívóját, pánikolni kezd és el akarja dugni Karesz elől. Milán aggódik, hogy Karesz megint ki fog fordulni magából és az az ötlete támad, hogy össze fogja őt hozni valakivel, hogy ne boruljon a hír miatt nagyon ki. Egy internetes oldalon Milán valóban talál valakit és Klárit, Mesi barátnőjeként mutatja be Karesznek. Ők ketten valóban rögtön nagyon jól egymásra hangolódnak, de aztán kiderül, hogy Klári egyáltalán nem százas.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top