Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 18., hétfői rész tartalma

Tamara reggelre találkozót beszélt meg az anyjával, Gyöngyivel, mivel Gyöngyi egy kis szekrényért akar elmenni, amit az interneten… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1173
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 18., hétfő. , 20:05-kor

A 1173. rész tartalma

Tamara reggelre találkozót beszélt meg az anyjával, Gyöngyivel, mivel Gyöngyi egy kis szekrényért akar elmenni, amit az interneten szerzett. Gyöngyi addig piszkálja Tamarát, hogy mondja már el, mi a helyzet vele és Teóval, amíg Tamara ingerülten feladja, és bevallja, hogy lefeküdtek egymással. Gyöngyiben rögtön felébred a kerítőnő. Spontán megkéri Teót, hogy jöjjön el velük a szekrényért. Amikor később Gyöngyi lakásában próbálják elhelyezni a szekrényt, Gyöngyi rázárja Tamarára és Teóra az ajtót. A várakozással ellentétben Tamaráék jól szórakoznak és remekül kijönnek egymással.

Dani, mivel nagy hatással volt rá a pénteki találkozás Evelinnel, nehéz szívvel szakít Lilivel, akit ez teljesen sokkol, és megsejti, hogy egy másik nő áll a dolog mögött. Dani meg akarja lepni Evelint a hírrel, hogy szabad, és Evelin ellenkezése ellenére rá tudja beszélni a lányt, hogy utazzon el vele pár napra. Bár Dani megígéri Evelinnek, hogy egy időre még titkolják a kapcsolatukat, de amikor Lili kétségbeesetten követeli tőle, hogy legyen őszinte, Dani mégis elmondja neki az igazat. A csalódott Lili erre felkeresi Evelint és kiosztja a lányt.

Karola visszahúzódott a csigaházába és még az sem rántja ki a letargiájából, hogy Krisztián izgalmas munkalehetőséget kínál a számára egy online tetováló magazinnál. Végül Bori barátságos unszolására Karola ráveszi magát, hogy legalább az esti live-tattoo eseményen részt vegyen a stúdióban. Az esten aztán be kell látnia, hogy még mindig ég benne a szenvedély a tetoválások iránt. Amikor az online magazin vezetője pontosan ezt látva azt mondja, hogy Karola ideális lenne a munkára, Karolában feltör az elfojtott fájdalom.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top