Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1425. rész tartalma

Reggel Karola arra ébred, hogy Puska telefonon zaklatja és Szilárd az ágyában fekszik. Lelkifurdalás fogja el, hogy ismét lefeküdt Szilárddal… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1425
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 9., szerda, 20:30-kor

Tartalom

Reggel Karola arra ébred, hogy Puska telefonon zaklatja és Szilárd az ágyában fekszik. Lelkifurdalás fogja el, hogy ismét lefeküdt Szilárddal. Rögtön elrohan Teóhoz, de csak a K.E.R.T.-bárban éri utol, ahol féltékenyen szemrehányást tesz neki, hogy képtelen Teót elérni, amikor szüksége lenne rá, de Teó ismét lekoptatja. Ezután a féltékeny Karola szemtől szembe felteszi a kérdést Evelinnek, hogy mi folyik Teó és Evelin között, de Evelinnek sikerül elhitetni Karolával, hogy Teó és közte csak munkakapcsolat van. Evelin próbálja felnyitni Karola szemét, hogy nem biztos, hogy Teó a megfelelő pasi a számára, hiszen Karola minél jobban kötődik Teóhoz, az annál inkább csak taszítja a férfit.

Tamás reggel szerelmes hevületben szexet kezdeményez Szofival, de amikor a felesége gyorsan bekapja a fogamzásgátló tablettát, egyszeriben lelohad a kedve. Még egyszer rákérdez, hogy Szofi mikor akar végre gyereket – de Szofi megpróbál kibújni a válasz alól, mert fél, hogy veszekedés tör ki közöttük. Tamás a munkatársain vezeti le a feszültségét, ezért Bécy, hogy elterelje Tamás gondolatait, elcipeli a férfit egy squash pályára. Bécynek valóban sikerül Tamást felvidítania. Ám váratlanul oda a jókedv, mert egy squash labda teljes erővel telibe találja Tamás legérzékenyebb pontját. Tamás hétrét görnyed a fájdalomtól. Amikor Szofi otthon a jajongó férjét ápolja, Tamásnak lelkiismeret-furdalása támad.

Orsi reggel totál frusztrált lelkiállapotban van. Nem talál semmi rendes cuccot, amit felvehetne, ráadásul az egyetlen jó farmergatyája is elhasad. Bori rábeszéli egy kis shoppingolásra, bár Orsi igencsak szűkében van az anyagiaknak. Az üzletben aztán valóban talál is egy szuper farmernadrágot, de az ára messze felülmúlja az anyagi lehetőségeit. Végül Bori győzködésére mégis megveszi a drága ruhadarabot. Otthon aztán, mint derült égből a villámcsapás, kiderül, hogy még a telefonszámláját sem tudja befizetni, nem maradt egy fillérje sem. Orsi erre úgy dönt, visszaviszi a vásárolt farmert, de sajnos véletlenül beleül egy kis csoki pudingba. A csereakció így sikertelen. Orsi teljesen kikészül.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top