Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1535. rész tartalma

Laura végre újra tud egy kicsit mosolyogni, amikor azonban Matyi fényképeket válogat egy castinghoz, akkor Laura meglátja Evelin portfólió… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1535
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 12., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Laura végre újra tud egy kicsit mosolyogni, amikor azonban Matyi fényképeket válogat egy castinghoz, akkor Laura meglátja Evelin portfólióját és egyből nyomorultul érzi magát. Matyi viszont felvidítja, eldobja Evelin fényképeit és azt javasolja Laurának, hogy tegye oda magát Laura a castingon. Az ügyfél azonban eleinte nincs elájulva Laurától. Kicsit később viszont a többi modellel sem elégedett és Matyi megkéri, hogy adjon egy esélyt Laurának. Az ügyfél ekkor már tényleg le van nyűgözve Laurától, amikor azonban a lány megkapja a munkát, a többi modell utálkozik, hogy csak azért övé a munka, mert lefekszik a fotóssal.

Bence reggel a bulizás után Diáéknál ébred, már épp indulni akar Bajára, de végül Dia rábeszéli, hogy töltsön el Dia barátaival együtt még egy napot Budapesten. Bence ebbe belemegy. Dia és a haverjai a törzshelyükön kezdik a napot, ahol Bence egyre közelebb kerül Diához, amit Vitya, Lutz és Zita sem néz jó szemmel. Miután Vityáék kihívták Bencét egy csocsómérkőzésre az utcán sétálva találnak egy menő sportkocsit, amiben benne találják a kulcsot. Beszállnak az autóba és a legnagyobb örömükre végig zúznak a városon. Később majdnem bajba kerülnek, mert rendőrök akarják igazoltatni Bencét, mint sofőrt, de a srácok a kocsit otthagyva elszaladnak, és a rendőrök nem érik utol őket.

Evelin és Dávid Laura kiköltözése után izgatottan szexeltek volna végre egymással, ám mindig közbejön valami. Elmennek virágot vásárolni, ahol Evelin bevallja, hogy mindig is szeretett volna nyilvános helyen szexelni és lefekszik Dáviddal. A szex után azonban mikor szeretnének haza menni, rájönnek, hogy bezárták őket. Evelin azt akarja, hogy a barátaik szabadítsák ki őket, ám ekkor még a riasztó is megszólal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top