Sebzett szív 1. évad 11. rész tartalma

Veronika kérleli Vaszilijt, hogy kegyelmezzenek meg Hilalnak, ő is úgy véli, egyértelműen ártatlan. Vaszilij tudomást szerez Esref munkásságáról… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Sebzett szív török sorozat
Sorozat címe: Sebzett szív (Vatanim Sensin / Wounded Love)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 11
Szereplők: Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum, Pinar Deniz, Miray Daner
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 16., vasárnap, 19:00-kor

Tartalom

Veronika kérleli Vaszilijt, hogy kegyelmezzenek meg Hilalnak, ő is úgy véli, egyértelműen ártatlan. Vaszilij tudomást szerez Esref munkásságáról, Cevdetet bízza meg azzal, hogy kerítse kézre. Cevdetnek azonban egészen más tervei vannak…

Egy összetűzés során Tevfik sérülést szerez, Azizet kéri, hogy segítsen rajta, titokban. Azize véletlenül kikotyogja Cevdet titkát Tevfiknek, az elrejtett fegyverek ügye egyre csak bonyolódik. Cevdet megtudja Ali Kemaltól, hogy Schneidernek a hamis adózáson kívül más bűnök is nyomják a lelkét.

Cevdet nagyon közel jár, hogy megtalálja az Eftalya hajót, rajta a fegyverrakománnyal, illetve hogy kiderítse ki áll az ügy mögött. Isztambulból segítség érkezik a török oldalra, amely a népet feltüzeli az ellenállásra. A Pasa igyekszik meggyőzni Cevdetet, hogy Hilal életét fel kell áldozni a nép szabadságáért.

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top