Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1579. rész tartalma

Barbi Teót ébresztgeti reggel, hogy el kell ugrania egy munkamegbeszélésre, de utána össze szeretne még bújni a férfival. Közben Joe megjelenik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1579
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 13., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Barbi Teót ébresztgeti reggel, hogy el kell ugrania egy munkamegbeszélésre, de utána össze szeretne még bújni a férfival. Közben Joe megjelenik Barbinál, és megdöbbenti, hogy Teó nyit ajtót. A két férfi összeverekedik. Ekkor érkezik haza Barbi és mindkét férfit kidobja a lakásából. Joe és Teó megbeszélik, hogy mindketten békén hagyják Barbit. Barbi Evelintől próbál tanácsot kérni, aki elmondja, hogy Karola hogy járt legutóbb Teóval. Őt is felkeresi Barbi, de Karola lesokkolódik az információtól, hogy Teó komolyan akar valamit Barbitól.

Karesz végiggürizte az éjszakát Bellával, és nem törődik Mesi aggályaival, hogy túlbecsüli az erejét, úgy érzi, ura a helyzetnek, de folyton korlátokba ütközik. Mikor aztán Tedi megérkezésékor beállít Bella a bőröndjével, hogy akkor ő odaköltözik hozzájuk, Karesz bajba kerül. Sikerül rávennie Mesit, hogy befogadják Bellát, és meg van győződve róla, hogy helyesen cselekedett. De amikor a hosszú nap után aludni készül, Bella hangos zenéje átüvölt a falon. Karesz pánikba esik, hogy Tedi felébred, Mesi pedig veszekszik Bellával. Karesz kimerülten kénytelen belátni, hogy lehet, hogy túlvállalta magát.

Szofi reggel nagyon aggódik, milyen lesz az első találkozás Tamásnál az ügyvédeikkel. Úgy gondolja, hogy annyira ki lesz készülve, hogy nem fog elmenni Dávidék bulijába. De mikor a találkozó jobban alakul a vártnál, és Tamással még meghitt pillanataik is vannak, azt hiszi, hogy túl van a nehezén. Ezért aztán erőt vesz magán, és elmegy a lakótársaival a buliba. Először minden jól is alakul, és jól bírja Flóra és Tamás jelenlétét. De később túl erősek lesznek az érzelmek, és inkább elmenekül a partiról.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top