Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1580. rész tartalma

André frusztráltan feladja a harcot Orsiért, miután a lány a Bécy klubban megszégyeníti. Amikor az egyik táncos lány kikezd vele, elhatározza… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1580
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 14., szerda, 21:30-kor

Tartalom

André frusztráltan feladja a harcot Orsiért, miután a lány a Bécy klubban megszégyeníti. Amikor az egyik táncos lány kikezd vele, elhatározza, hogy szexszel fogja elűzni a bánatát. Azonban legnagyobb döbbenetére azt kell tapasztalnia hogy a teste nem engedelmeskedik. Elhatározza, hogy magának is bizonyosságot szerez arról, hogy még mindig ő Budapest legtüzesebb bikája. Ezt igazolandó felvisz a Bécy házba egy lányt. Amikor azonban Orsi is felbukkan, André férfiassága ismét lelohad.

Evelin reggel megtudja Tamástól, hogy napok óta semmit nem tudnak az apjáról, Bécy elérhetetlen, ezért úgy dönt, hogy Dáviddal együtt felkeresi apját a szállodában. Ott azzal szembesül, hogy Bécy még mindig maga alatt van Isabel miatt. Elhatározza, hogy kihúzza apját a depresszióból, és közös programot szervez vele. Evelin először elviszi Bécyt egy kanggoo edzésre, de Bécy kifakad, hogy ez nem az ő világa. Amikor Bécy hozzá vágja Evelinhez a hitel kártyáját, Evelin eldönti, ha Bécy luxust akar, akkor megkapja. Bécyvel együtt megjelennek egy wellness hotelben, ahol mindenki körbe udvarolja Bécy-t, akinek ez nagyon tetszik. Később kiderül, Evelin titokban mindenkit lefizetett, hogy foglalkozzanak az apjával. A nap végén Bécy nagyon hálás a lányának.

Tamás meglepetés gyanánt elviszi Flórát kirándulni, aki először azt hiszi, hogy wellnessezni mennek, és csak az erdő közepén szembesül azzal, hogy Tamás sátrazni akar. Flóra teljesen kiég az erdei túrázás alatt, amit Tamás először alig vesz észre, majd amikor azzal szembesül, hogy Flóra a háta közepére kívánja a kirándulást. Faképnél hagyja Tamást és egyedül haza buszozik. Miután Tamás elbeszélget a lány apjával, rájön, hogy Flórát egész eddigi életében elkényeztették. Tamás szeretne kibékülni Flórával, őszintén megbánja, amit az erdőben a lánynak mondott. Végül Flóra hamar kibékül Tamással, aki pedig tudomásul veszi, hogy Flóra bizony eléggé el van kényeztetve és nagyon szereti a luxust.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top