Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1672. rész tartalma

Flóra reggel már nagyon izgatott, mert aznap lesz a mesterséges megtermékenyítése. Előtte még be kell ugrania Tivadar helyett egy külsős… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1672
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 20., péntek, 19:00-kor

1672. rész tartalma

Flóra reggel már nagyon izgatott, mert aznap lesz a mesterséges megtermékenyítése. Előtte még be kell ugrania Tivadar helyett egy külsős sminkelésre, ráadásul Szofival együtt kell dolgoznia. Amikor már visszafelé tartanak a közösségi autóval, és Szofi egy pillanatra megáll, váratlanul bezáródnak a kocsiba. Flóra pánikban és a hormonok hatása alatt azt vágja Szofi fejéhez, hogy szándékosan zárta be, aki ezt felháborodva visszautasítja. Végül a közösségi autó technikai ügyfélszolgálatának munkatársa szabadítja ki őket, és kiderül, hogy valószínűleg az elektronika hibája okozta a problémát. Szofi nagyvonalúan el is viszi Flórát a klinikára, hogy ne késse le az időpontját.

Dávid reggel a Dj Sportfitnesz előtt összefut egy Bori által vezetett csoporttal, akik ellene tüntetnek, és zaklatással vádolják őt. Tehetetlenségében rájuk hívja a rendőröket, hogy azok elzavarják a csapatot. Ám megérkezik Joe is, aki szívesebben venné, ha rendőri közbelépés nélkül oldanák meg a problémát. Bár Bori Dávid kirúgását követeli, Joe ebbe nem megy bele, mire Dávid megkönnyebbül, hogy Joe hisz neki.

Bellához reggelizés közben váratlanul betoppan Chegga, aki egy meglepő ajánlattal áll elő. Ha Bella őszintén elnézést kér a pécsi árulásáért, akkor ő kész arra, hogy ismét együtt dolgozzanak. A lányt az ajánlat nagyon megzavarja, mert nem tudja, nem rejlik-e valami csapda mögötte. Nem szeretne megalázkodni a férfi előtt. Végül meggyőzi magát, és bízik abban, hogy Cheggával folytathatják ott, ahol valamikor abbahagyták. Amikor azonban megtapasztalja, hogy Chegga milyen lekezelően beszél Dalmával, alaposan beolvas a férfinak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top