Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1673. rész tartalma

Bence egyre rosszabbul van, ahogy közeledik a karácsony, nem tudja feldolgozni a testvére halálát. Rozina próbálna mellette maradni, de Bence… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1673
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 23., hétfő, 19:00-kor

1673. rész tartalma

Bence egyre rosszabbul van, ahogy közeledik a karácsony, nem tudja feldolgozni a testvére halálát. Rozina próbálna mellette maradni, de Bence ismét elhárítja a közeledését. Bence bemegy a tetováló szalonba, hogy ott fejezze be a rajzát, amit megmutat Emilnek és Levinek is, akiknek nagyon tetszik Bence eredeti motívuma. Később egy vendég jelenik meg, akinek nagyon megtetszik Bence vázlata, és szeretné a rajzát magára tetováltatni. Így Bence lehetőséget kap egy komolyabb munkára. A lelkes Bence folytatná a vázlata kibontását, amikor megérkezik a szalonba Marci karácsonyi ajándéka, amit még korábban adott fel a bátyjának.

Joe reggel magyarázkodik a többieknek, hogy ő csak szabadságra küldte Dávidot, mivel meg akarja őt óvni a nyilvánosság haragjától. Joe reméli, hogy hamarosan a homályba fog veszni, hogy Dávid zaklatta Borit és ismét visszatérhet a DJ Sportfitneszbe. Ám később munka közben Joe számára világossá válik, hogy a DJ Sportfitneszt időközben már csak Dávid szexuális zaklatásával azonosítják. Joe fél attól, hogy a DJ Sportfitnesz csődbe fog menni, ha egyre több vendéget vesztenek. Kilátástalan helyzetében Joe a közösségi oldalon elhatárolódik Dávidtól, még ha ez össze is töri a szívét.

Reggel Szofi kiakad, mert Flóra és Tamás családalapítása kerül szóba. Aztán a fodrászatban is elromlik a hangulat, amikor Szofi beszól Flórának, aki a boldogságáról áradozik. Később Szofi elnézést akar kérni, de Flóra bántó hangnemben lerázza. Szofi ezt nem akarja annyiban hagyni, ám ekkor baleset történik: Flóra véletlenül ráejti a karácsonyfa talpat Szofi lábfejére. Szofi teljesen feldúltan azt gondolja, Flóra szándékosan ejtette a lábára a karácsonyfatalpát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top