Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1674. rész tartalma

Bence az ünnepek alatt elő sem jött a szobájából és rajzolt. Többször találkozott Nadine-nal és eléggé szét is ütötte magát. Teljesen kimerült… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1674
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 27., péntek, 19:00-kor

1674. rész tartalma

Bence az ünnepek alatt elő sem jött a szobájából és rajzolt. Többször találkozott Nadine-nal és eléggé szét is ütötte magát. Teljesen kimerült, és képtelen összeszedni magát. Rossz lelkiismerettel és óriási erőfeszítések árán mégis sikerül eltitkolnia állapotát Rozina és a lakótársai elől. Azt hazudja mindenkinek, hogy nincs jól, talán megbetegedett. A szalonban, Emil is észreveszi, hogy valami nincs rendben a fiúval. Bence azonban kidumálja magát, mert mindenképpen ő maga akarja elkészíteni a tetoválást.

Reggel az egyik táncos lány felfújja Dávid kocsijára, hogy Zaklató, a fiú megint elkeseredik attól, hogy teljesen szétesett az élete. Joe még egyszer beszélni próbál vele, de Dávid nem bírja tovább elviselni a fájdalmat, és azzal fenyegeti Joe-t, hogy elüti, ha az nem áll félre az útjából. Ezek után kénytelen belátni, hogy az idegei már nem bírják tovább, így kétségbeesésében felkeresi azt a terapeutát, akinél korábban járt. Azt a tanácsot kapja, hogy törődjön bele, sosem fogja megtudni, ki az igazi apja. Akkor talán kibékülhet Joe-val, aki nyilvánvalóan sokat jelent neki, különben nem váltana ki Dávidból ilyen heves érzelmi reakciót. Közben Joe is rájön, hogy el kell engednie a fiút.

Alessziának nagyon jó a kedve, mert Anasztáz este partit rendez két fiatal dizájner tiszteletére. A lány úgy dönt, hogy kapcsolatokat épít a partin, és újabb munkát szerez valahogy, hogy mihamarabb megszabadulhasson Anasztáztól. De a főnöke azt hiszi, hogy a kutyája depressziós. Ezért Anasztáz felszólítja Alessziát, hogy a lány vigye magával a kutyát az otthonába, és a parti alatt ott ápolja, mivel a partin résztvevő ismeretlen tömeg és a nagy zaj csak tovább stresszelné a kutyát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top