Új szereplők a Drága örökösök 3. évadában

Kik lesznek az új szereplők a Drága örökösök 2020-ban induló harmadik évadában? Ebből a rövid cikkből kiderül. Megtudhatod továbbá azt is, hogy hogyan folytatódnak az Ökörapáti kalandok a sorozat legújabb évadban.

A Drága örökösök rövid szünet után, 2020. január 2-án, csütörtök este visszatér a képernyőre. A harmadik évadban ismét mindenki azon dolgozik, hogy hozzájusson a mesés örökséghez.

Új szereplők a Drága örökösök között

Lékai-Kiss Ramóna,
Molnár Piroska,
Xantus Barbara,
Szulák Andrea,
Papadimitriu Athina,
Trokán Anna

Milyen lesz az új szereplők karaktere?

A harmadik évadban az örökösök és a legnépszerűbb karakterek mellett, új szereplők is színre lépnek: Lékai-Kiss Ramóna dögös édesanyát, Molnár Piroska egy jó fej nagymamát, Xantus Barbara Józsi rég nem látott édesanyját, Szulák Andrea egy taxisofőrt alakít.

Papadimitriu Athina Szláven múltjából kerül elő, Trokán Anna pedig a kocsmát próbálja majd megreformálni.

Ökörapáti története folytatódik!

Drága örökösök: 3. évad új szereplőkkel

Előzmények: A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

A harmadik évadban Tibi folytatja a nyomozást az örökséggel kapcsolatban, ám nem várt eredményre jut.

Mónika nem nyugszik és további DNS-tesztekkel próbálja kideríteni a testvéri szálakat. Kata öröksége veszélybe kerül. Olga nem adja fel a reményt, hogy visszaszerezze férjét, Szlávent.

Dani örlődik Stefi és Kata között, de lehet, hogy egy harmadik hölgy, Franciska lesz az igaz szerelem?

Józsi nem bírja tovább és elindul Thaiföldre megkeresni 20 éve eltűnt anyját.

Vali álma végre beteljesedik, megnyithatja saját cukrászdáját: de milyen áron? Stefi pénze veszélyesen fogy, vajon mire lesz elég a hirtelen jött örökség? És ismét felmerül a kérdés: él-e Kálmán, és ha igen, hol van?

Drága örökösök január 2-től minden hétköznap 19:50-től az RTL Klubon.

Forrás: RTL Magyarország

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top