Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1782. rész tartalma

Norbi teljesen elzárkózik, amikor Dominik el akarja érni telefonon. Ám amikor Norbi később a parkban felismeri Dominik bringáját, amit kicsal… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1782
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 3., szerda, 21:30-kor

1782. rész tartalma

Norbi teljesen elzárkózik, amikor Dominik el akarja érni telefonon. Ám amikor Norbi később a parkban felismeri Dominik bringáját, amit kicsaltak tőle, feljön benne az érzés, hogy törődnie kell Dominikkel. Norbi úgy dönt, elveszi a bringát az új tulajdonosától és ez sikerül is neki. Nem szeretné személyesen visszavinni, mert szeretné elkerülni az újabb találkozást az anyjával. Végül sikerül legyőznie önmagát és visszaviszi Dominiknek a bringát.

A bokszmérkőzés előtt Joe egyre idegesebb, és megkéri a barátait, hogy ne kísérjék el. Gábor azonban nem hagyja lerázni magát és nem sokkal később már a ring egyik sarkában áll. Joe eleinte előnyben van Artúrral szemben, már hisz a győzelemben és alig várja, hogy újra a kezébe vehesse a motorját. Joe semmiképp sem akarja elveszíteni a motort és nagyon kemény meccsen mindent megtesz, de egyenlőek az erőviszonyok.

Amikor reggel Noémi telefonon közli Virággal, hogy ma a szülei meglátogatják őket és Lalit is beharangozta, Virág ideges lesz a húgára. Szerinte ez egy újabb húzás Noémitől, és nincs más célja, mint hogy a szülei előtt valahogy lejárassa Virágot. Lali először szomorú lesz, mert azt hiszi, hogy Virág nem akarja, hogy találkozzon a szülőkkel, mert szégyelli. Amikor Virág meggyőzi, hogy nem erről van szó, akkor pedig pánik lesz úrrá rajta a találkozó miatt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top