Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1783. rész tartalma

Lali reggel elkésik a munkából, mert ő is részt vett Joe ünneplésében tegnap. Félálomban meg sem hallja, hogy ma lesz Virág általános iskolás… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1783
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 4., csütörtök, 21:30-kor

1783. rész tartalma

Lali reggel elkésik a munkából, mert ő is részt vett Joe ünneplésében tegnap. Félálomban meg sem hallja, hogy ma lesz Virág általános iskolás találkozója, amire a lány nagyon készül. Később kiderül, Lali nem tud vele menni, a lány beletörődik, de Lali látja, hogy rosszul esik Virágnak, ezért megígéri munka után, amint tud, siet a buli helyszínére. De szórólapozás közben egy leánybúcsús csapat elrabolja, alig bír tőlük elszabadulni, így sietve és késve ér a buliba. A találkozón Lali kínos helyzetbe hozza Virágot, majd később mulatós koncertbe fog. Eközben egy srác kezd nyomulni Virágra, ami féltékenységet kelt Laliban, így bele köt a pasasba.

Tivadart egy ideje követi a zaklatója, akitől egyszerűen nem tud megszabadulni. Mikor a férfi először a fodrászatban aztán Tivadar otthonában is leskelődik Tivadar után és disco slágereket üvöltet neki, Tivadart tényleg hatalmába keríti a félelem. Tivadar kénytelen Tekla segítségét kérni, aki Szofiékkal együtt meg is jelennek Tivadar lakásán. Tivadarnak fogalma sincs, hogy tudna megszabadulni a zaklatójától, már a lakásából sem mer kimenni. Végül a lányok segítségével sikerül Tivadarnak kimenekülnie az otthonából.

Joe nagyon boldog, hogy végre visszakapta a motorját és fényesre polírozza azt. Amikor Barna két szép lánnyal csatlakozik hozzá, Joe, akinek hízeleg ez a helyzet, felajánlja, hogy menjenek egy kört a motorral. Ám ekkor felbukkan Barbi, aki gratulálni szeretne Joe-nak. Elmennek motorozni, mint a régi szép időkben és el is csattan egy csók, amit Sanyi váratlan felbukkanása zavar meg.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top