Éld az életem! sorozat 74. rész tartalma

Magdalena, hogy megünnepeljék Justino állapotának javulását, szeretne családi vacsorát tartani, melyre Eugenio… Éld az életem! (Who Is Who?) amerikai-mexikói tv-sorozat 74. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier! A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2016.11.24. csütörtök, 16:55-kor
Tv-csatorna: Izaura TV

Az egymástól messze élő gazdag és szegény fiú valójában ikertestvérek és egyikük sem tud a másik létezéséről, míg útjaik nem keresztezi egymást.

Éld az életem! sorozat 74. rész tartalma

Magdalena, hogy megünnepeljék Justino állapotának javulását, szeretne családi vacsorát tartani, melyre Eugenio barátnőjét is meghívná. Paloma próbálja rávenni Taniát, hogy álljon a sarkára, és ne féljen az őt fenyegető férfitól. Nora felhívja Fernandát, hogy beszéljen vele arról az incidensről, ami közte és Ignació között történt. Pedro rájön, hogy Paloma láthatta őt Fernandával, és azt hiheti, párja csalja őt.

Éld az életem! (Who Is Who?)

Szereplők: Eugenio Siller, Danna Paola, Kimberly Dos Ramos, Jonathan Islas, Laura Flores, Fernando Carrera, Oka Giner, Adrian Di Monte, Daniela Wong

Az aktuális epizódot a csatorna többször megismétli!

Forrás: Izaura TV Sajtószoba

Scroll to top