Éld az életem! sorozat 77. rész tartalma

Miután Chamoy megelégi, hogy Ignacio még megbilincselve is zsarolja őt, úgy dönt, végez foglyával. Paloma… Éld az életem! (Who Is Who?) amerikai-mexikói tv-sorozat 77. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier! A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2016.11.29. kedd, 16:55-kor
Tv-csatorna:

Az egymástól messze élő gazdag és szegény fiú valójában ikertestvérek és egyikük sem tud a másik létezéséről, míg útjaik nem keresztezi egymást.

Éld az életem! sorozat 77. rész tartalma

Miután Chamoy megelégi, hogy Ignacio még megbilincselve is zsarolja őt, úgy dönt, végez foglyával. Paloma szembesíti Leonardót, hogy látta őt csókolózni Fernandával, a fiú azonban semmit sem ért, és tagadja az alaptalan vádakat. Santiago megtudja, hogy Fernanda a Fuentemayor vállalatnál dolgozik, s ezért titkolta munkahelyét előtte. Közben Fernandát eszi a méreg, amiért kezd teljesen belehabarodni ellenségének hitt férjébe.

Éld az életem! (Who Is Who?)

Szereplők: Eugenio Siller, Danna Paola, Kimberly Dos Ramos, Jonathan Islas, Laura Flores, Fernando Carrera, Oka Giner, Adrian Di Monte, Daniela Wong

Az aktuális epizódot a csatorna többször megismétli!

Forrás: Izaura TV Sajtószoba

Scroll to top