Éld az életem! sorozat 80. rész tartalma

Pedro elmegy otthonához, hogy kicsit nosztalgiázzon a ház előtt, s azzal sem törődik, ha valaki meglátja. Mikor… Éld az életem! (Who Is Who?) amerikai-mexikói tv-sorozat 80. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier! A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2016.12.02. péntek, 16:55-kor
Tv-csatorna:

Az egymástól messze élő gazdag és szegény fiú valójában ikertestvérek és egyikük sem tud a másik létezéséről, míg útjaik nem keresztezi egymást.

Éld az életem! sorozat 80. rész tartalma

Pedro elmegy otthonához, hogy kicsit nosztalgiázzon a ház előtt, s azzal sem törődik, ha valaki meglátja. Mikor Chamoy megpillantja fiát, teljesen kikel magából, s kocsijába tuszkolja a fiút, bízván, hogy senki nem vette őt észre, azt azonban nem tudja, hogy Leonardo a házból végignézte a jelenetet, s látta Pedro arcát is. Renata felkeresi Inést, hogy beszélhessenek a Pedrónak vélt fiú állapotáról, s a pszichológus megtudja, páciensének valóban volt egy ikertestvére.

Éld az életem! (Who Is Who?)

Szereplők: Eugenio Siller, Danna Paola, Kimberly Dos Ramos, Jonathan Islas, Laura Flores, Fernando Carrera, Oka Giner, Adrian Di Monte, Daniela Wong

Az aktuális epizódot a csatorna többször megismétli!

Forrás: Izaura TV Sajtószoba

Scroll to top