Éld az életem! sorozat 88. rész tartalma

Leonardo megtudja, mi igazi neve, s ezt közli Termivel is. Termi azt hiszi, a fiú teljesen megőrült, így… Éld az életem! (Who Is Who?) amerikai-mexikói tv-sorozat 88. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier! A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2016.12.14. szerda, 16:55-kor
Tv-csatorna:

Az egymástól messze élő gazdag és szegény fiú valójában ikertestvérek és egyikük sem tud a másik létezéséről, míg útjaik nem keresztezi egymást.

Éld az életem! sorozat 88. rész tartalma

Leonardo megtudja, mi igazi neve, s ezt közli Termivel is. Termi azt hiszi, a fiú teljesen megőrült, így kétségbeesésében Chamoyhoz siet, hogy megossza vele aggodalmait. Leonardo Renatához siet, hogy elmondja neki, rájött, ki is ő valójában, a pszichológus azonban nem hisz neki. Eugenio megkéri Tania kezét, hogy a lány papírokhoz jusson, és az Államokban maradhasson. Lupita megtalálja az egyik piñatába rejtve Ignació mobiltelefonját.

Éld az életem! (Who Is Who?)

Szereplők: Eugenio Siller, Danna Paola, Kimberly Dos Ramos, Jonathan Islas, Laura Flores, Fernando Carrera, Oka Giner, Adrian Di Monte, Daniela Wong

Az aktuális epizódot a csatorna többször megismétli!

Forrás: Izaura TV Sajtószoba

Scroll to top