Elfogták a soproni páncélszekrény lopás gyanúsítottjait

2014. november másodikán betörtek egy soproni áruházba, ahonnan a tolvajok a betörés során elvitték az ott talált páncélszekrényt. A bűncselekmény elkövetésével két magyar és két szlovák állampolgárt gyanúsít a rendőrség, velük szemben kezdeményezték az előzetes letartóztatást.Rövid rendőrségi hír.

Sopron, 2014. november 4.

Az eltulajdonított páncélszekrényt a rendőrök egy furgon rakteréből foglalták le.

Az ellopott soproni páncélszekrény egy furgonban
Kópháza, végállomás!

A Soproni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két győri férfi és két külföldi állampolgár ellen.

A gyanú szerint az elkövetők 2014. november 2-án virradóra egy soproni áruház hátsó ajtaját kifeszítették, majd az üzlet irodahelyiségének gipszkarton falát kibontották és onnét egy páncélszekrényt tulajdonítottak el.

A gyanúsítottak a trezort raklapon egy közeli utcába vontatták, majd furgonjukba rakták és Győr irányába távoztak. A soproni rendőrök a járművet Kópháza területén ellenőrizték, ahol elfogták a gépkocsiban tartózkodó tolvajokat.

A Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a 39 és 40 éves győri illetve a 23 és 24 éves szlovák állampolgárságú férfiakat őrizetbe vették valamint kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Elfogták a soproni páncélszekrény lopás gyanúsítottjait
Forrás: police.hu

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top