ÉNB karácsony 2015

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

ÉNB Lali, Bécy, Evelyn, Kristóf és Joe beszélnek a karácsonyról. Harmadik alkalommal töltik együtt a karácsonyt az Éjjel-Nappal Budapest című (ÉNB) sorozat sztárjai, igaz most a hagyományoktól eltérően nem együtt ünnepel az egész csapat, hanem mindenki a saját lakásában, albérletében ünnepel az ott lakókkal.

A sorozat sztárjai a karácsonyról:

Imádom a Karácsonyt, hiszen ilyenkor nyíltan kimutathatjuk, hogy mennyire szeretjük a másikat, bár én egész évben éreztettem a szeretetem a többiekkel. Remélem azért kapok valami jó kis ajándékot, az se baj, ha drága. – mondta Lali, az RTL Klub napi sorozatának egyik legnépszerűbb szereplője.

Én Karácsonykor is olyan nagyvonalú vagyok, mint az év többi napján, most is mindenki kap tőlem egy személyes ajándékot és persze, hogy az én házamban lesz a legnagyobb karácsonyi buli. – mondta „szerényen” Bécy.

Nálunk a hagyományok terén három szabály volt az ünnepekre: 1. Patika tiszta lakás, 2. Tiszta zsebek, tiszta táskák, 3. Üres a kuka, nem száradhat a ruha. – mondta mosolyogva Evelin, aki természetesen édesanyjához is hazalátogat, hiszen korábban mindig ketten együtt töltötték az ünnepeket.

Kisgyerekként is imádtam a Karácsonyt, bár egy jó barátommal mindig valami rosszaságon törtük a fejünket, addig amíg a Jézuska meghozta az ajándékokat. Egyszer hatalmas hóesés volt és mi a házunk előtt lévő útra építettünk egy fekvőrendőr szerű hóakadályt. Sajnos ez annyira jól sikerült, hogy egy arra járó mentőautó elakadt benne. Amikor kiderült, hogy mi tettük, nagyon kikaptunk. – idézte fel a gyerekkori emlékeit Kristóf.

Húzós év van mögöttünk, ismét sok kalandot átélhettünk a nézőkkel együtt. Remélem, hogy sok vidám percet okoztunk 2015-ben is. Találkozunk az új évben, mi január 4-én ismét ott leszünk a képernyőn. – mondta Joe, aki nagyon hálás a nézők szeretetéért.

Karácsony ÉNB Bécynél

ÉNB karácsony 2015

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top